Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] Hot Toys - MMS183 - The Dark Knight Rises: 1/6th scale Bane Collectible Figure

回復  kafai1978

320蚊插到见血都晤掂tim la....
下~~~~晤好褂!!!!
bunchan 發表於 18-7-2012 01:35 PM

咁唯有賣兩次先啦,
夠俾Bane訂金同買葯膏...!!!!
回復 80# kafai1978

gum架车点算阿?
頭像被屏蔽
回復 78# kenneth35
師兄,一千蚊呢個價,而家好難架喇,
出面D細廠都講緊八百~九百一隻啦。
而家HT,1130只係入場費咋....!!!!!!!!!
感覺好似好膠...不過角色+訂價=都會訂:78:
回復 75# kafai1978

Thank:)
居然唔包膠
pass
fourson 發表於 18-7-2012 01:52 PM

HT 是否以後都不會出包膠???
回復  bunchan
今個月真係賣pat pat都唔掂呀...!!!!!!!
Mark7真係好大機會動漫節開訂...!!!!!!
kafai1978 發表於 18-7-2012 01:34 PM

多數係動漫訂,有VIP gift ,不過在下午估炸,一陣吾係吾好又插
回復 83# kafai1978

明白有通漲,人工加價的理由,所以佢加價....但呢隻真係睇唔出點解要俾1130佢,你話局長,我唔肯定局長幾銀,但都叫有個識著燈的"箱",都多的野,但呢隻真係睇唔出有咩咁特別,係個MASK有吸引力外,其他我覺得....無興趣
Not my cup of tea! Save money for Cat Woman:73:

其實戲入面bane同batman差唔多size, ht冇錯wor,
算出得幾好tim,但暫時對bane冇乜興趣,
要weekend睇完套戲睇下bane有乜表現先決定訂唔訂~:58:
回復  kenneth35
師兄,一千蚊呢個價,而家好難架喇,
出面D細廠都講緊八百~九百一隻啦。
而家HT,1130 ...
kafai1978 發表於 18-7-2012 01:56 PM

講得絕d ,ht冇1k起步la
配件小,又冇想像中大隻,有D失望:56:
睇圖跟件長袖衫..有咩作用? :(
睇完套戲就大把人去訂架嗱!出年先出,套戲上映之後就會收到好多聲音,到時會改番大隻d...
依家擺明係套戲上之前引一引你地.....睇完套戲先去訂都未遲。:67: