Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] Hot Toys - MMS183 - The Dark Knight Rises: 1/6th scale Bane Collectible Figure

1130都OK , 可以接受....:67:
留錢訂貓女~

您的帖子長度不符合要求。 當前長度: 11 字節 系統限制: 15 到 10000 字節
回復  E神

我今次需要长时间考虑。。。哈哈哈。。晤系讲笑
bunchan 發表於 18-7-2012 01:25 PM

X2,,,
其實我都幾like 迷彩車,仲正過黑色板.

但,我家真的冇位擺佢,,,,,,,:79:
回復 64# kafai1978

320蚊插到见血都晤掂tim la....
下~~~~晤好褂!!!!
請問最後幅圖,蝙蝠頭套隔離啡色果件係咩配件黎呢?:43:
I thk the body is not strong enough.....
pass or buy le.........?:67:
preordered....Batman, Jokers, batmobile, batpod......
頭像被屏蔽
回復 64# kafai1978

動漫節開訂既話可唔可以去門市訂咖?
今次,
Bane個電影做型好流囉,
一d性格都無,
又無氣勢,
又吾神秘,
重衰過幪面超人d卒仔"幾幾兵"
joeyip74 發表於 18-7-2012 01:29 PM

睇埋套戲先再下結論吧
反而有D想後追隻two face:56:
回復 73# KAN0529
應該可以,但上年動漫訂有Gift,
今年唔知。
唉,我真想讲一句: Why dont you just kill me 啦今次~~~
呢隻比起joker.. 真係完全唔惦, 唔係話HT製得唔,
係個角色造形好樣衰, 又怪雞..

壞人係樣衰, 大家都明 ...
dogjumpjump 發表於 18-7-2012 01:44 PM

SM 男 .....:47:
呢隻都要1130有點的過份.....我覺得呢隻應該1千到,又唔係有的咩特別野跟,
唯一想要係個個"難"MASK,HT擺到明而家好似是但出一隻出黎,都大把人會去買咁
呢隻我一定唔入,最多回頭BID散件BID返個MASK返黎
居然唔包膠
pass