Toysdaily 玩具日報

[新品消息] Medicom 的 3 隻會場限定

講真喎,而家M記Body 真係好左好多,唔係暴力對待,唔好爛
布魯士 發表於 16-7-2012 12:42 AM

唔識扭... 俾舊鐵你都會扭爛......
回復  布魯士

前科太差, MEDICOM D野想再係香港抬頭, 幾年後再講吧(都未必得). ANYWAY而家MEDICO ...
henryay 發表於 16-7-2012 12:49 AM

我......

我......
$hiine 發表於 16-7-2012 13:18

post 咁多劇照出黎:53:
post 咁多劇照出黎
布魯士 發表於 16-7-2012 01:46 PM

每一個 medicom post 都係討論佢個 body 脆唔脆... 啲皮熔唔熔... 究竟你地悶唔悶既唧......
每一個 medicom post 都係討論佢個 body 脆唔脆... 啲皮熔唔熔... 究竟你地悶唔悶既唧......
$hiine 發表於 16-7-2012 01:54 PM

佢地無玩過近一兩年m記D野...點知m記有進步...
隻kabuto 2.0除左高度真係無得輸...
回復 33# $hiine

呢條jeans好靚.
回復  $hiine

呢條jeans好靚.
thiam 發表於 16-7-2012 02:20 PM

放心... 絕對唔會熔......:he:
近一兩年D拉打, 都未斷過手腳
之前斷肢case包括影月, 舊1號3.0, V3 同 faiz, faiz代理肯換個隻, v3, 舊1, 同影月自己換左body 之後都冇事, 至於溶杉, 玩左咁多隻都係得舊2號賴野
之前斷肢case包括影月, 舊1號3.0, V3 同 faiz, faiz代理肯換個隻, v3, 舊1, 同影月自己換左body 之後都冇事, 至於溶杉, 玩左咁多隻都係得舊2號賴野
M記咁多年都冇雷奧消息:help:
之前斷肢case包括影月, 舊1號3.0, V3 同 faiz, faiz代理肯換個隻, v3, 舊1,  ...
kmtang 發表於 16-7-2012 02:45 PM

我買過隻紅金古迦,一開盒雙手齊斷!
頭像被屏蔽
回復  MichaelScofield

雷奧已經出貨多年...網拍多看看有無機會賣家放貨出來...現在M記貨出得少, 沒訂貨 ...
Vendetta 發表於 16-7-2012 22:10

大大你講真架? 連M記官網都冇資料Wor...:(
回復 33# $hiine
對我來說 是迷之怨念物~

回復 43# Vendetta

隻雷奧你出架?留個錢睇醫生啦!妄想症越來越嚴重,先前求其拿張相當買左來說故事都算勒,而家嚴重到沒出過當出左,好心你癲少陣好冇?