Toysdaily 玩具日報

查看: 9706|回復: 62

[新品消息] Medicom 的 3 隻會場限定

Medicom 真係俾 Hottoys 搶唔少客, 竟然無人提..........

http://www.medicomtoy.co.jp/search/6762.html

影月 ver 1.5
http://www.medicomtoy.co.jp/search/6771.html

無限之住人
http://www.medicomtoy.co.jp/search/6761.html
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
生存戰略?!
樓主唔貼真係完全唔知..................
不過限定就真係無緣
萬次又係限定:50:真係唔知佢出.....:50:
影月就訂左:56:
萬次真係好吸引!!!!!!!!!!!!!!
:(本身m記已經貴..仲要玩限定
好想要生存戰略呀:help:
[quote]Medicom 真係俾 Hottoys 搶唔少客, 竟然無人提..........

bcoz Medicom is much much more expen ...
Macross. 發表於 15-7-2012 06:18 PM

相信佢顧客對象都係日本本土人仕。
m記太多限定啦.......只有玩情意結果d.......影月......
放棄影月:sad:冇錢

玩䦕幪面超人12”figure嘅玩家都成日幫襯Medicom同BM, 但佢哋做生意嘅策略係
凡親出咗兩、三隻normal version後,就例必出一隻limited version, 加上公仔選用嘅膠料差兼易爛,所以分為幪面超狂熱份子嘅我,真係對佢哋又愛又恨!:*
頭像被屏蔽
我未玩過m記,因為隻影月今次有d興趣,
想問下大家m記係咪好易爛架:69:
無限之住人隻腳變了雞腳........:cool:
我未玩過m記,因為隻影月今次有d興趣,
想問下大家m記係咪好易爛架
kevinp111 發表於 15-7-2012 23:31

一d都唔易爛呀:64: