Toysdaily 玩具日報

[其他] 12吋-重遇故人之貨量多到你唔信

我有好多野無8到,因為只有短短20分鐘傾計~
上年係聽人講老細壞話多~人地老細都知自己間品牌成日比人數,比人罵,
但佢有佢態度,理鬼你感受~
同埋以前門市員工係有同上頭反映過好多野.包括好多師兄提過既野,
不過完全無理過佢地,先至搞到佢地而家做又36.唔做又36.咁差脾氣~
最無奈既係聽到,有人曾經為左隻戰損IRONMAN個頭有花而要換貨,而花既係本身有戰痕個D~
另外提外話,其實佢地有VIP限額比某幾個團體,包括小弟玩開果個團,有20個VIP限額
頭像被屏蔽
唔好意思....入錯了...:(這兒原來是炒貨討論區....:p

回復 31# kmtang

其實都係大約三千套倒?
咁都未算好多姐我諗
跌1,200都有機會既
但跌500就難d啦
好奇怪...我覺得H記只有在香港很特別...很多人在炒高價...連訂單都在炒...但我到其它國家並不會這樣...Blac ...
Vendetta 發表於 15-7-2012 02:24 PM

咁詳細我無問過,不過有另一樣野大家比較有興趣,曾經有人話希望係TD可以反映不足比人地,等人地改,呢個佢有講明,
除非隻野生意唔好,老細見到出聲,再唔係個設計師自己上網睇左評語自己想改,
唔係都幾難郁到佢既野~

我:咁姐係佢地會睇討論區?
佢:係,不過佢地係睇英文多咋嗎
回復 37# JUNOWONG28

咁睇黎想隻batman改都幾難:56:
唔好意思....入錯了...:(這兒原來是炒貨討論區....:p
回復  kmtang

其實都係大約三千套倒?
咁都未算好多姐我諗
跌1,200都有機會既
但跌500就難d啦
KAN0529 發表於 15-7-2012 14:29

我只係知, 我身邊想玩的人都訂左, 相信呢度大部分玩家都係
咁究竟到時邊D人重會上網買炒貨?
外國有sideshow, 大陸個班一向有佢地既門路, 但今次好明顯多左好多新的炒家
mark II, Mark V, 尤其係船長, 例子比比皆是
兩隻DX係正, 但跌唔跌同隻野質數無關, 船長都好正, 我當時係第一日去訂, D人好瘋狂
但而家比當時有過之而冇不及
或者我可能睇錯, 不過好快就知了
今時今日既玩具質素真係十分之高,
同動漫/ 電影 角色既還原度至少80-90%,
甚至以上既都有,
但我本人覺得, 玩具始終係玩具,
以今日既物價 (E.G. 成千蚊一隻PVC FIGURE, 5-600 蚊一盒神話)
我真係唔捨得......
當初我買HOTTOYS既時候,
一隻DX 過千我都要三思而後行,
但而家見到門市既情景,
D人好似唔使錢拎咁.....
有D 玩物丧志.
頭像被屏蔽
只要真心玩家有得玩 , 其他人買幾多 , 賺幾多 , 已經吾係咁重要 .
只要真心玩家有得玩 , 其他人買幾多 , 賺幾多 , 已經吾係咁重要 .
dvddvdhk 發表於 15-7-2012 03:10 PM

係囉係囉,,,,,,,,:78:

電影都未做 dx 12 仲有得訂, 大把貨啦 :45:
回復  JUNOWONG28

一包花生唔該!
firefire 發表於 15-7-2012 11:13 AM

整多包~~~~~~~~~~:34: