Toysdaily 玩具日報

查看: 5851|回復: 18

[新品消息] SDCC 2012 - Square Enix 蝙蝠俠產品 (什麼? 出電影版?)

嘩, 好多新野, 連Robin 都有得睇啦, 型過DCD 或者Mattel 多多聲

Square Enix 很進取呀, 這個設計, 上色及可動只貴七吋figure 百多元的價錢, 好抵玩!:71:

那個短耳大舊Batman 是那個版本呢?
有anne hathaway as catwoman !!! play arts style movie batman真係頂唔順, 但catwoman應該唔錯 :77:
play art 雖然聽先頭入左既師兄講...質素麻麻...
但係如果出電影版應該會入
正,好過MATTEL 咁多既!又有可動好型仔
感覺頭很小ㄟ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
好想Square Enix出arkham city版nightwing :D

唔指電影版, 留意呢隻, 心口蝙蝠標誌肥大, 手套啲角鈍

Frank Miller's Batman.

From The Dark Knight Returns.

漫畫個疊都燒埋.
i usually dont playarts because of poor QC...but i preordered AC catwoman:D:D
OMG... 呢條LINE中哂....
頭像被屏蔽
第一幅圖果隻有d似之前桂正和ver.
回復 7# Duraxyll

應該係當arkham city入面既skin出 :68:
羅賓都出........
中呀=.=||||||||||
死啦今次~
:o
BANE 有北斗神拳的感覺....:67:
BATMAN的肌肉感好重....要開始走 HE-MAN路線了嗎?:50:
電影版的真是太正啦~想收啦