Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: 手榴蛋包飯

[玩具報告] 御姐機車 - Perfect Effect PE-01DX RC

男裝麗人.....?!
Юヰ騎的那架不錯嘛
得成冥土 發表於 14-7-2012 04:18 PM

那輛還有在賣喔:he:

唔錯~ 好正
nt1127 發表於 14-7-2012 05:37 PM

謝支持~:)
手榴蛋包飯兄,影得這位靚女好有動感:71:,
我都入左這位靚女,實在是好物,
但可惜的我那把鎗的配件少了部件。。。唉
請教ching有無方法可以聯絡到PE•,要求他們補件架?
(不過唔知佢地睬唔睬我。。。。。唉:die:)
手榴蛋包飯兄,影得這位靚女好有動感,
我都入左這位靚女,實在是好物,
但可惜的我那把鎗的配件少了部 ...
大ken 發表於 16-7-2012 09:34 PM

謝ken兄支持
缺件的話...或者先找店家反映一下如何?:44:
謝ken兄支持
缺件的話...或者先找店家反映一下如何?
手榴蛋包飯 發表於 16-7-2012 11:43 PM

多謝手榴蛋包飯兄

其實我是在淘淘的網上店家買的,
最初店家話幫我向pe追,4-5天後覆我,
怎知一等便已一個多月了........
我已打定輸數,咁岩見你又出此帖便順道留言一下:38:.....

:66:但事情峰迴路轉,今天在此留言後不久,夜晚便收到賣家的回覆,他已收到pe的補件,並會這兩天給我......
以為此店家會放我飛機,原來他真的會幫我追回的....
現在超感動:43:
多謝手榴蛋包飯兄

怎知一等便已 ...
大ken 發表於 16-7-2012 11:59 PM

其實暫時黎講,上面既第三方廠家既售後服務都真係做得唔錯!:71:
之前TFC既大力神,淨係再改進既補件都做左兩次,仲係免費畀番買家!
哩d真係要讚!!
多謝手榴蛋包飯兄

怎知一等便已 ...
大ken 發表於 16-7-2012 11:59 PM

哦哦~成功了呢
恭喜:77:

PE服務真好呢~
:71:
好詳細
我都係考慮左好耐都係放棄左呢隻野