Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[分享討論] Justice League《正義聯盟》

回復 2# darknight

I thought Wonder Woman is also very popular!
仲好,拍到avengers咁就低毀咗batman呢三集嘅神級表演
頭像被屏蔽
神奇女俠 :p

您的帖子長度不符合要求。 當前長度: 11 字節 系統限制: 15 到 10000 字節
Justice League裹面我只熟悉Batman 同超人,其他都唔算太多人氣,如果同avengers比個人覺得差咁啲啦!
幾時先到2015年:80:
如果出12"既話
我支持閃電俠同神奇女俠:35:
其他角色係邊個做都係次要 , 我相信最多人想知既係(包括我)邊個做神奇女俠~~~:46::46::46:
不過個人認為在東南亞出名的DC英雄只有超人同Batman. 人設也不及MARVEL.......
darknight 發表於 14-7-2012 08:25 PM

I love flash and greenlatern
回復 9# deviljamie

megan fox:)
2015,HT會唔會有技術整到發光綠燈俠呢?:34:候活係時候開始研究喇:58:
我諗呢個消息一出
最開心果個就係侯活:58:
不過基斯頓比爾( Christian Bale)將不獲邀請再演蝙蝠俠
乜唔係話佢自己唔肯拍咩 好似係佢自己唔肯做ja wo

記者佬,我吥…
人地基c頓比爾唔拍啫,電影公司重要"求"路難以"任何形式"參與",……
人地服仇者用左幾套電影 鋪排,如果之前冇睇過其他m牌電影,一睇就服仇者會點?
超人未上唔知如何…
當人地套套都大收既時候,你以為超級英雄就一定得既時候,
你整套綠燈俠出黎有咩下場?
我真係覺得華納電影公司好天真……
要用兩個鍾介紹曬d英雄由來同關係再加打大佬,
就算係路難都唔係萬能(而且我估佢都唔會接做導演),
我估難產既機會都唔細,就算真係出到套野都唔方係好野…
都未齊人就開拍,進取左d wor
老實講DC除左超人同batman之外嘅英雄唔算咁大熱
不過我都會入戲院睇~