Toysdaily 玩具日報

查看: 19837|回復: 56

[個人收藏] toysdaily首發!shf—— stronger!+充電形態!

:(實在無乜嘢講,直接去相,鄙人新手……
望多多支持

只強人好靚好還原,可以說比V3更加有味道,可動也非常誇張!雖然昭和系都沒有合金腳輕飄飄,但是其造型和可動加嗮分!
胸部很有驚喜,入面有機關可以讓一些微妙的姿勢可以做到位~:p

系呢度要多謝師兄:64:

love17173
嘩...你真係首發啦~
自改!!!!加分加分!!!!~
@@ 太強了, 比stronger還要stronger!! :50:
Konakona 兄好惦呀~~~~支持~~~~:)

日本呢面要聽日先有得賣~~~~~~:(
:50:自改果只上色上的好准好有型啊
回復 2# mr406aa1
其实我意思只系在toysdaily最先更新,之后再系其他平台发~~
不过无所谓啦~充电强人貌似也系这里最快呢www
回復 3# jono_grace
stronger呢个名好吉利~呢只其实系我第一只自改,希望之后真系能够stronger啦~~
回復 4# Somebody_Ex
:Dsome大你先至我偶像~好多野都要同你多多學習呢:handshake:

回復 5# kaikazemi
雖然自己好比心機~不過認真睇都有少少缺點……kaikazemi兄難得咁讚賞我多謝曬~以後我會多加努力:love:
So fast!!!! you are really "Strong"
大大好野,出得好改得更好..隻強者真係好強..:71:
強者呀:shiny:
改得好正呀:handshake:
回復 8# felixchi
鄙人都系出黎無幾耐~好多野都要跟大家學

回復 9# 老文
:D咁你都喇喇林買只翻黎啦~我都要過有排先買多一只強人翻黎寫野~

回復 10# D@ZAce
:46:真的好正~不過好多都系師兄幫手~不過我會儘快進步~
超電子stronger:71:
改得好~~~!!!!
STRONGER改得好正呀:71:
改得好正呀,俾著我就落唔到手啦:71:
原來琴日已經出左,睇黎今晚要仆出mk一轉啦~~
Kona兄好快手:71:
睇咗幾個帖發覺隻stronger既qc真係好唔錯:43:
同埋隻充電形態真係改得靚:handshake: