Toysdaily 玩具日報

[新品消息] S.H.Figuarts龍珠將出無閑、18號、那巴及舊比達

印像唔係8000ja咩
yugi 發表於 13-7-2012 09:39 AM

就係日版係8000  美國誤植左9000  之後立巴話個scouter一定壞左 形成笑點 唔明嘅可以search 下youtube wiki 外國好多人惡搞呢句:66:
OVER 9000 果一場係咁架咩 ?
可能我動畫無咩點睇我又唔認得喎
玩具 發表於 13-7-2012 01:17 AM

漫畫都有
立巴問比達格古洛嘅戰鬥值
比達好嬲渣爆左個探測器講左句"超過左八千!"
美式笑話可以search下google
香港人未必咁清楚
Over九千·係咪比達話戰鬥力測量器無用跟住揸爛佢?

另外有時鬧件玩具出得唔好丶係愛之深,恨 ...
taken 發表於 13-7-2012 01:42 AM

係嗰一幕
但係因為悟空數值太高 嬲到渣爆部機:DD
希望出得成....

就係日版係8000  美國誤植左9000  之後立巴話個scouter一定壞左 形成笑點 唔明嘅可以search 下you ...
leah周 發表於 13-7-2012 10:49 AM

咁真係壞左了:x
咁真係壞左了
yugi 發表於 13-7-2012 11:24 AM

8000....跟住話咁快就殺咗超過200萬既菲利:(
18號面相勁似外星人,又可以pass了:70:
18號面相 i feel ok wor..:35:  wish 17 號 release too.

18號面相勁似外星人,又可以pass了
炒粉 發表於 13-7-2012 12:11 PM
18號面相 i feel ok wor..  wish 17 號 release too.
taken 發表於 13-7-2012 12:16 PM

18 個樣不嬲都係咁鳳眼架喎..............
都寫明display only, 分分鐘真係為今次展覽而做,特別係立巴,真係出都冇理由先出爆衫look
立巴爆衫look未必出 ... just for show...

無閑、18號、菲利出的機會大d
8000....跟住話咁快就殺咗超過200萬既菲利
timothy276217 發表於 13-7-2012 11:30 AM

所以我覺得d數字係參考o黎架姐... 好多人都好認真去估之後d 超2超3 數值係幾多 我覺得冇咩意思:78:
18號面相 i feel ok wor..  wish 17 號 release too.
taken 發表於 13-7-2012 12:16 PM

面相會修~~ no worry:shy: 但女性素體手臂位曲得好怪 用番男仔個關節又怕太粗 :(
真係慢慢長路~~~~~~ 食包萬保路~~~~~ 同聖衣神話有得比~~~
希望笨大重點開發DBZ啦。