Toysdaily 玩具日報

[新品消息] S.H.Figuarts龍珠將出無閑、18號、那巴及舊比達

頭像被屏蔽
比達同立巴個場景係 "it's over 9000!!!!!!!!!!!" o既gag
香港人真係未必個個都識
但展得o係美國  估唔到 ...
leah周 發表於 13-7-2012 01:15 AM

OVER 9000 果一場係咁架咩 ?
可能我動畫無咩點睇我又唔認得喎
d 小朋友嫌三嫌四就咪鬼玩咪鬼買
根本你哋唔會明白龍珠出高可動figure 對我哋班老餅嚟講係何等感動

你哋未試過日日伏係卡舖等老細返龍珠新卡
未試過成班圍住七仔部龍珠卡機數住出到第幾張白卡
未試過悟空同斯路打到半路香港EXAM突然話停止連載而要夾錢買影印本睇
未試過為咗玩紅白機隻bar code 機chok 班超西出嚟要不斷剪公仔麵同餅乾盒d bar code 嚟刷
限定..同埋之前質素一蟹比一蟹差..PASS!~
Over九千·係咪比達話戰鬥力測量器無用跟住揸爛佢?

另外有時鬧件玩具出得唔好丶係愛之深,恨之切而已

越愛佢越有要求。係好事黎!

原本想買埋杜拉就完、點知整乍好野出嚟!
越出越貴,我買果隻魔童同唔飯响日本買都係兩舊內!
而家五舊一隻.....,好like都要放棄
d 小朋友嫌三嫌四就咪鬼玩咪鬼買
根本你哋唔會明白龍珠出高可動figure 對我哋班老餅嚟講 ...
Daredaddy 發表於 13-7-2012 01:23 AM

係,就算以前有可動無限同立巴呢d跟本無可能會出,現在出已經好感動了:$
比達同立巴個場景係 "it's over 9000!!!!!!!!!!!" o既gag
香港人真係未必個個都識
但展得o係美國  估唔到 ...
leah周 發表於 13-7-2012 01:15 AM

印像唔係8000ja咩:(
正常悟空幾時先出架......
以bandai進度快則數月, but 我予2013先出...

正常悟空幾時架......
Smarties8 發表於 13-7-2012 09:42 AM
以bandai進度快則數月, but 我予2013先出...
taken 發表於 13-7-2012 09:49 AM

斯路11月最快也12月,不過好微
yes 斯路11月, but other 無閑、18號、那巴及舊比達我予2013先出...

wish bandai 最少一個月一隻, 唔好一年先出一隻.....:70:
yes 斯路11月, but other 無閑、18號、那巴及舊比達我予2013先出...

wish bandai 最少一個月一隻, 唔好一 ...
taken 發表於 13-7-2012 10:02 AM

係:sad:不過最緊要要出唔好展完入左黑洞
係不過最緊要要出唔好展完入左黑洞
yugi 發表於 13-7-2012 10:05 AM

絕對有呢個可能的, 不過又有機走d無展出過既角色出黎
杜拉同斯路呢d都係突然間殺出黎, 反而隻普通悟空次次都展出但就無聲氣(即係出黎做下臨記咁)
好彩我唔太like普通悟空:p
普通悟空次次都展出但就無聲氣....:42: