Toysdaily 玩具日報

查看: 7345|回復: 10

各位大大~~~~想請問PSP記憶卡既問題...........

小弟想買張4GB卡for PSP睇片:shy:唔知邊度買得平呢?????
因為小弟出親街見到通常都買6XX,但係就係丫烏度見到買#*):no:不過唔知係咪假丫:cool:
原文章由 熱愛高達的小肥 於 27-3-2007 00:27 發表
小弟想買張4GB卡for PSP睇片:shy:唔知邊度買得平呢?????
因為小弟出親街見到通常都買6XX,但係就係丫烏度見到買#*):no:不過唔知係咪假丫:cool:

YAhoo D 咭.... 信唔過....

去返d腦場大舖買啦~ 貴少少但信得過~~
原文章由 gtf 於 27-3-2007 08:46 AM 發表

YAhoo D 咭.... 信唔過....

去返d腦場大舖買啦~ 貴少少但信得過~~

x 2~!! 如果係6字頭頭就買得過啦,買行貨仲有5年保養,安心D∼ :):)
不過保養登記好x麻煩,要用outlook send過去...
原文章由 mirage 於 27-3-2007 12:56 PM 發表
不過保養登記好x麻煩,要用outlook send過去...

outlook:Q一次都未用過丫:no:
原文章由 車仔 於 27-3-2007 11:37 AM 發表

x 2~!! 如果係6字頭頭就買得過啦,買行貨仲有5年保養,安心D∼ :):)

岩岩係荃灣見到呢個牌子>>>>>>>Sandisk既4GB卡買59X丫:)
而sony既4GB就買68X:cool:
原文章由 熱愛高達的小肥 於 27-3-2007 11:52 PM 發表

outlook:Q一次都未用過丫:no:

我是連outlook也沒安裝,因為太過麻x煩.所以我沒登記保養...

買sandisk的就可以了,不用買sony的
原文章由 mirage 於 28-3-2007 12:07 AM 發表

我是連outlook也沒安裝,因為太過麻x煩.所以我沒登記保養...

買sandisk的就可以了,不用買sony的

小弟明白啦:)多請大大既意見:love:
同埋想問下出面改機應該幾$倒呢:shy:
市面上好多假卡= =
仲要好平
要小心
....好易消機....
原文章由 碇真嗣 於 28-3-2007 01:19 AM 發表
市面上好多假卡= =
仲要好平
要小心
....好易消機....

燒機咁大獲:no:
頭像被屏蔽