Toysdaily 玩具日報

[活動展覽] 今日舉行的 玩具迷珍藏Show 2012 ~~

一早都知係散貨場, 舊玩具居多,賣舊模型的攤位有兩至三個. 其中一個攤位有幾個空心膠幾吸引的, 有真三一, 機動警察 同 Star Wars 的兵人, 大大隻 , 都係一舊水. 自知技術唔夠, 放棄.

另外一個攤位有唔少軍事舊模, Imai 雷鳥系列的 2 號機 及 5號機 最想買, 雖然價錢唔o岩, 但係老細又幾好人, 一樣打開比我欣賞o下D件.  :)

最後用五草o野買o左 RGC-83 GM Cannon II 手辦一隻, D 件幾靚, 雖然無說明書,  就算唔齊件我都覺得抵的~  :71:

i just work at the office above...:36:
回復 2# ygat2005

正喎, 買完可以擺係 office~~  :71:
又錯過了一次了:time:
回復 3# goahead

i haven't complete my vic Viper x2
and this month will publish Jehuty HD ver. and Linger (missile launcher)...
聞說場地空氣極不流通勁大陣汗縮味...

就算有什麼寶物都唔會去......
回復 6# 人仔貓

係呀, 同埋燈光比較暗, 我見不少檔主有向大會投訴~
多謝大大現場報導分享