Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] 強化之夢魘 - 連合軍VF-171EX 早乙女專用機 (少少多圖)

估唔到冇見一排,呂兄嘅攝影技術又升華到另一個境界,令我呢個CD-ROM都要上水支持一下!
真係好surprise呢隻嘢咁搶手!尤其連香港都炒得咁勁!我冇訂到,因為已經拋棄MF條line, 但VF-171一出埸時已經好like,所以都係姣婆守唔到寡,最終都係要高追。
好正,好詳盡講解,睇左甘多個post呂兄同常兄係最正:71::71::71:
小弟較喜歡VF-29 (強機),
造型上 VF-171EX 都不錯, 但動畫中 令小弟覺得有 "阿寶專用吉姆" 的感覺
喜愛度大減...
呂兄,你唔係脫離左玩具界啦咩?點解你會出post㗎?多口仔冇搞事咩?:Q

你仲要影到拱靚,以後睇唔到咁點呀?:63:
呂兄,你唔係脫離左玩具界啦咩?點解你會出post㗎?多口仔冇搞事咩?

常威 發表於 7-7-2012 07:57 PM

曾經滄海難為水 :42:

至於影成點...  咪玩細佬啦 :68:  分明亂影...  我sell既係愛,係感情,唔係技巧!:79:

SDF 筆頭久休復出之作,充滿無限感染力,一定要捧場啦:64:
借用魁男塾名打氣方法支持我地既筆頭先

曾經滄海難為水

至於影成點...  咪玩細佬啦   分明亂影...  我sell既係愛,係感情,唔係技 ...
呂品器 發表於 7-7-2012 08:25 PM

愛, 感情, 技巧三者俱備!! :35:
加返分先! :71:
靚相正report :shiny:
好正。。。但系為避免挨炒同後追已出品,pass
真係驚喜,吾聲吾聲整個甘正嘅包膠!呂兄您d相真係影得好靚!
nice photos of a very nice toy.  support.  Mine is in the mail.  Can't wait for it to arrive.
:$ 不能不支持的好post:71:
多口爸正圖正POST

:71::71: