Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] 【只要有唉瘋,人人都係拉打!!】Kids Logic Keman Rider iPhone Case

不是IFANBOY的路過
幾時正式有得賣?
用note既只能幻想了.....:56:
鱔稿.
一套五款,而售價$160,$160有五個?
好奇會唔會好易刮甩呢..因為個復仇者CASE又係咁款..但用冇耐就刮到甩晒
追加KUUGA圖片

西元2000年。在長野山中的中國長城,正在進行某座神秘遺跡的挖掘工作。當調査團將遺跡中的一具棺木開啟時,突然遭到奇異生物的襲擊而全數死亡。而在為了查出調査團被殺案件的線索,正在遺跡現場調査中的長野縣刑警一條面前,有一名青年突然擅自闖入。這名被一條攔下的青年,他自稱為冒險家五代雄介。

終於復活的異形生命體在長野近郊出現,並開始對人們恣意襲擊,甚至一路衝進女廁。在場的雄介感應到從遺跡出土,目前正由警方保管的腰帶狀遺物所傳來的戰士形象,在冒險家的直覺下將之着裝於腰部。雄介的身體也隨之覆上一層牙膜,變身後的雄介與襲擊警局的怪人經過一場苦戰後終於將其擊倒,從此雄介正式成為戰士「古迦」,並下定決心為了讓周遭的人們免於恐懼,守護他們的笑容而戰……

做呢d其實洗唔洗同東映攞"奶腎"?:77:
有拉神架∼
回復 24# Dick.Po

咁就正得多了:43::71:
頭像被屏蔽
就算無iphone, 買黎珍藏都唔錯.
如果真係用, 可能拎出拎入易刮甩
睇左咁多張都唔知音量鍵既位置係點…

其實呢個size,呢個長方型,如果唔出龍騎變身卡片的話真係十分可惜!
十二個超人都差唔多,幾易出!
動漫節見到實買!
:unhappy:note---------用家路過~~~~~~~~~~:die:
Kamen Rider iPhone case packaging preview.

包裝可穿皮帶^0^