Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: 855506

[玩具報告] 插左咁多日,終於有貨取,唉

關閉 [複製鏈接]
老實講 肥佬真係冇乜野係幾好 係另外果隻先契弟
有得拎咪好lor..終於有得玩.
最緊要係對隻 171有愛. 我19魚 買左 都冇後悔 :78:
看返當日SOGO單野(當日我只看左開頭)

我覺得TD冇左網絡暴民唔得:66:
頭像被屏蔽
其實乜快貨、慢貨吖!個店家講啫!解釋的話有好多種!有好聽或唔好聽,甚至唔可以俾客聽都有!冇貨俾當然完全沒有誠信!但用借口遲俾貸亦係問題!留主當初開post也祗是出於題示各師兄或新手,減少可能被騙的可能性,因現實生活上發生事有些人是不會出聲的,而他\她們不出聲不題示他人也有他/她們的個人的理由,如心理,性格等!講回這件事,超時空系列係老手都知因板權問題沒有實際的行貨的,行貨也是行從日本購入的水貨!而樓主雖然插完人又去取貨也沒問題,因約不去取貨其實才是最不智的行為!而佢取完貸又再開post已經給事件、店鋪或想知道這事件的人一個交代!我相信樓主開這post以遇見到有些人會指駡佢,但佢沒有因害怕而消失,他\她已做到大勇若怯,大智若愚的心態了!:71:
唱完你都仲返去俾錢佢賺?
你唔係玩到咁無骨氣呀?
唱完你都仲返去俾錢佢賺?
你唔係玩到咁無骨氣呀?
唱完人仲好意思去攞貨?不是說怎也不給錢黑店賺的嗎?面皮之厚,教人嘆為觀止!幾舊水差價,有點骨 ...
hk小文 發表於 5-7-2012 10:55 PM

俾人強姦完,唔通唔報警?
有問題就係有問題.....黑就係黑.........點講都冇用, 一次不忠, 百次不用, 我唔想自己訂O左件玩具, 件玩具出O左, 佢間舖又唔俾你, 拖你一星期, 果一星期真係幾折磨~~~~~
留返俾咁多位所謂正義的朋友繼續支持呢間所謂"好"o既店啦................哈哈....