Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: riko

[SD系] 飛驅鳥大將軍更新進度95%

回復 15# jaffehung

Thx!還在學習中!自娛開心就好了!大網我冇砌過好難砌的嗎?
本人都想買..什麼價位可以一入?:35:
大網 not 難砌, just SD & MS mode both not quite well design...
回復 17# hompage

而家唔洗貴!大概見過 90-110,話晒砌起大概都有 500毫升膠樽飲品甘高

回復 18# ygat2005

新既高達我興趣麻麻,一隻都未入過
回復 19# riko

整盒部件多唔多,是否大件多其實無乜野砌...另外細緻部件多唔多?
回復 21# hompage

覺得件多唔多、分得細唔細緻因人而異,始終E盒模型

都係有段時間如果要同現今新既比當然冇甘細緻!但總

括黎講整體唔難搞、封膠紙分色唔算地獄比三國更好上

色!版件全數八件 ( 未計 pc膠件 ),其中有兩份電渡金

、銀版件,一份透明彩件版件,件組合夾口ok冇乜高低

,有愛sd的話這是值得一買的,對我來說唯一缺冚係太

大隻,有志者砌要考慮擺放問題先好掂 ( 比1/144重高

還要多位置:42: ),喜愛夠大隻的話這就是優點:71:
回復 22# riko

只是砌模型的人當然希望盒模型有多些東西砌,好似勇者王套SD模型,雖然型,但貴得黎少部件,好多都係大件野..實際砌的東西不多,如非FANS的本人覺得唔太抵,所以一直未買..:36:
回復 19# riko

早排VV扭蛋店有兩款大SD高達,這款是其中之一...兩盒加埋大約兩舊...:75:
唔知現在重有冇...
回復 24# hompage

甘淨係飛驅鳥都要一魚啦!另一盒係咩加埋值唔值我就唔知了

有興趣咪平平地執黎玩下囉:75:
回復 25# riko

另一款好似係變人馬0個隻...好似..唔肯定
經典呀!「疾風無敵銀堡壘」呀!:handshake: