Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: Dick.Po

[玩具報告] 《 燈 光 裡 飛 馳 》創戰紀 Tron: LEGACY Light Cycle & Sam Flynn

WAA~同首今夜星光燦爛~不謀而合!!勁正~!~小弟都好like 達明的!:$
the Head sculpt looks worse
頭像被屏蔽
苦等了近一年半, Howard還是含淚把大貨做出來...要怎麼說呢?...說真的H記自從美國隊長事件起新出大貨的QC以及貨不對辦真是一隻不如一隻......:38:
今日攞左,好正(大貨正過sample)!等咁耐值得,架車好DETAIL!!!!!!!:handshake:
睇完POST當買左..不過我都有部TRON戰車...MOUSE HAHA
Very nice pictures ... 駕戰車好靚靚! 可惜我返港時已經無得訂。
Thank you for the post!
仲未收到call,證明呢隻都有唔少人訂,就算有call呢兩日都唔會攞,撞正Batman開訂
超級有心機的佳作!玩具同相片都係!!
仲未收到call,證明呢隻都有唔少人訂,就算有call呢兩日都唔會攞,撞正Batman開訂
大懶熊貓 發表於 7-7-2012 12:18 PM

派到1月幾,我4月單未有call
《創戰紀》(Tron: LEGACY),出品的,是《》()的續集作品。由(Joseph Kosinski)執導,首集導演(Steve ...
Dick.Po 發表於 3-7-2012 04:11 PM

師兄想問吓你,架車值唔值得一入,因我仲15/16中,訂在咁耐,究於有現貨有冇勇氣去攞,買咁耐玩具都係第一次,想搵高人指點下