Toysdaily 玩具日報

查看: 3433|回復: 10

[其他] 願原力與你同在

本黎想搵 OBI WAN/雲度大師,但係根本搵唔到跡影,
其實角色對我而言唔重要,只要JEDI就得了
而我為既只係佢地件JEDI服,唯有將就一下買左PLO KOON 大師

坊間根本無同人制比12"用既JEDI服,因為本身自己係JEDI既COSPLAY,
要雲度同OBI WAN只因我兩件JEDI服係佢地隻色,自分魂當然係根據自己黎換衫啦,哈哈

最後今日30幾度,我地著JEDI服熱既唔在話下,但係501部隊更加熱到暈咁滯,
去到邊都聚集到好多人,包括休息既時候~咁辛苦為既唔係咩,只因我地都愛STAR WARS呢套經典~
送上獵頭照一張,(咁蒙應該睇唔到樣佢唔介意掛XP)

動漫節再見,MAY TH FORCE BE WITH YOU

至於比人剝光豬既MASTER PLO KOON點算??
為左逃避JEDI版追殺,佢同黑照特警申請左個身份係地球生活下去XP

配上自身頭雕....支持 :73:
This force is strong with this post :!
still waiting HT luke to start my 1:6 Starwar collection
still waiting HT luke to start my 1:6 Starwar collection
blackhawkdownhk 發表於 2-7-2012 10:45 PM

我等ANAKIN,唔知HT會唔會出黑帝同埋赤武神
我等ANAKIN,唔知HT會唔會出黑帝同埋赤武神
JUNOWONG28 發表於 2-7-2012 10:53 PM

I don't think HT can get so many 1:6 Starwar licenses easily.......but hope more brands to produce :52: since 1:6 Starwar is SS main weapon..... :38:
Star Wars 我齋入 Sith Lord 人物!如果入埋 Jedi 人物多多錢都唔夠!不過師兄呢隻 Jedi 平靚正!:71:
Star Wars 我齋入 Sith Lord 人物!如果入埋 Jedi 人物多多錢都唔夠!不過師兄呢隻 Jedi 平靚正!
emme 發表於 2-7-2012 11:02 PM

真話係JEDI真係無SITH咁受歡迎,而且SS既素體可動極低,
不過我為左佢件衫當然愈平愈好,對我而言,個BODY同個頭雕無咩大用途~
最多用黎扮下怪物比IRONMAN,BATMAN佢地打下應該得既,哈哈
This force is strong with this post
chankb 發表於 2-7-2012 10:32 PM

X2, force from the dark side...

And you've got my support.
真話係JEDI真係無SITH咁受歡迎,而且SS既素體可動極低,
不過我為左佢件衫當然愈平愈好,對我而言, ...
JUNOWONG28 發表於 2-7-2012 11:07 PM

師兄你誤會啦!星戰入面所有角色我都鍾意!只不過SS啲頭雕太過...............:70:
所以先齋入 Sith 因為唔見頭雕!:35:
May the force be with you:71: