Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[分享討論] <EVANGELION 新劇場版:|I> 2021年3月日本上映

請問 EVA Q 後還會有多少集電影? Thanks!
lk_yau 發表於 26-3-2013 03:56 PM

還有1集(大概)
予定4套新劇場版
1.福音戰士新劇場版:序
2.福音戰士新劇場版:破
3.福音戰士新劇場版:破
4.福音戰士新劇場版:?
回復 151# 223456
Thanks a lot! 希望如你說不會太長
回復  223456
Thanks a lot! 希望如你說不會太長
lk_yau 發表於 31-3-2013 10:21 AM

長都算...最慘係幾年先得一套
長都算...最慘係幾年先得一套
223456 發表於 31-3-2013 02:46 PM

係呀, 又同電視故事吾同左, 點記得上一集講到邊!? {:1_206:}
香港係日本DVD發售日既同一日上戲院

http://www.facebook.com/photo.php?fb...8496612&type=1

PEGGY先生&#12398;日本語教室。

《福音戰士新劇場版Q》香港區4月24日上映!
終…終於譯完!冇花冇假,《福音戰士新劇場版Q》兩日完成!
電影鐵定與日本DVD推出同日,亦即係4月24日上映!
海外地區&#22175;計,都算做好快……
(聽講台灣地區要等到7月暑假先有得睇。)

《福音戰士新劇場版Q》香港區 ...
stonekeung01 發表於 1-4-2013 10:11 AM

要溫番上一集先
Yeah!  終於等到,我應該同睇上集一樣:男人的浪漫,獨自睇卡通 {:1_220:}
尋晚溫習完<破> 拿拿聲到4月24啦唔該{:1_217:}

萬眾期待的「新世紀Evangelion新劇場版:Q」
鐵定於4月24日上映,香港成為日本以外全世界首個上映
的地方,大家一定要多多支持!

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=502199563149785&set=a.114350891934656.7170.111268405576238&type=1&theater
正呀!我要睇兩次!

《福音戰士新劇場版Q》香港區 ...
stonekeung01 發表於 1-4-2013 10:11 AM

終於上畫了 ! 望穿秋水 !!
好!!!!!!!!
還有1集(大概)
予定4套新劇場版
1.福音戰士新劇場版:序
2.福音戰士新劇場版:破
3.福音戰士新劇場 ...
223456 發表於 30-3-2013 03:13 PM

第4集係
新.EVANGELION劇場版:|| (repeat音符)
回復 151# 223456

睇左你個POST好耐,都係想講,第3部係「急」--Q---QUICKENING
唔知邊間戲院會上呢?
回復  223456

睇左你個POST好耐,都係想講,第3部係「急」--Q---QUICKENING
唔知邊間戲院會上呢 ...
多其 發表於 8-4-2013 10:05 AM

貌似未公布詳情...