Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] [價錢帖] 非公認戰隊 - 秋葉紅

It really surprised me that a post with so many interesting photos would force the God of North Europe to go nuts.

Really I am too lazy to put so many efforts in doing these photos, I would just relax and enjoy, God bless the poor creature, amen.
你中意點看我阻止唔到
我有冇玩具分享也與你無關
下下分享玩具都要開個po?

我只講一句你地兩位就黎車 ...
0din 發表於 2-7-2012 04:42 PM

咁您係咪講緊開post分享玩具既師兄係多餘呢......
玩具網....唔講玩具....講您條脷無毛呀
本月精華!

如果小弟我係個條 豬兜 , 可以見到咁靚嘅文字, 真係比人D死都低呀.
catcat 發表於 3-7-2012 10:00 AM

多謝!難得我一個英文字母都冇用過!我都覺得好正!:35:
認真講,係得情報區開post,插下價錢插下鋪頭都唔得?

咁上玩具網為乜呀?

常爺已經又相又文又搞笑咁比左個上佳娛樂我地,鐘意嘅咪讚下囉,唔鐘意可以唔出聲,去第二度同其他 小學雞 玩架。點解要唔知醜攞嚟衰呢?

小弟曾經係大場出post順便插鋪頭訂貴過現貨,一樣無事,小學雞先生要插都應該揀小弟個post插先啦。唔明點解 小學雞 先生要係人地嘅價錢帖post玩一言堂喎。

定係呢位豬兜朋友根本就唔係玩玩具嘅,其他場都唔會花時間睇,淨係識係情報區搞事呢?
認真講,係得情報區開post,插下價錢插下鋪頭都唔得?

咁上玩具網為乜呀?

常爺已經又相又文又搞笑咁 ...
catcat 發表於 3-7-2012 10:27 AM

搞下笑先
頭像被屏蔽
:@ wa ~~~~~ d post 擺得好正 ar :handshake:

但睇多幾版, 原來後面果 d post 仲精彩 :p
頭像被屏蔽
D...常總你累我食左好L多花生:66:(膽固醇好高架麻:78:)
D...常總你累我食左好L多花生(膽固醇好高架麻)
巴武藏 發表於 3-7-2012 11:15 AM

:78:咪臭係
.................................
D...常總你累我食左好L多花生(膽固醇好高架麻)
巴武藏 發表於 3-7-2012 11:15 AM

咪臭係
.................................
Warmblood 發表於 3-7-2012 12:18 PM

咩事呀?搵我呀?:65:   頭先去左打小人吖嗎!
咩事呀?搵我呀?   頭先去左打小人吖嗎!
常威 發表於 3-7-2012 12:35 PM

:64:巴巴話食得太多花生....個江好多花生油....好順滑......幾時泥料都得
小弟想排隊.....

幾時嚟?:handshake:
二號籌都要撻訂禍!:56: