Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] [價錢帖] 非公認戰隊 - 秋葉紅

再講,我依家唔係講佢貴十幾蚊既問題!而係我真金白銀比左訂之後,個價仲要貴d!冇比訂果D反而平d,乜野道理呀?咪就係姑仔當訂貨客係水魚囉!

依家擺明係收訂果時計大左個價,到收貨果時平左!

咪就係話你細心眼咯

成日話自己係玩家 根本係自己被玩具玩

玩具本身都係自由市場   你話訂左加你價 就應該上黎講咯  跌左就上黎吵 仲要口沒遮攔

算啦 你走啦 TD唔岩你D上等玩具人

至於你D咩咩人生攻擊  算  看過就算
認真便輸了

一時話人係上黎打工 一時話人毒撚只識上玩具網
都唔知你係咪精神分裂  比老版小就唔好上黎亂發洩啦
玩玩具都係怡情下
你又唔自己有盤生意 係度自己教人做生意
咪話教人做生意  你連做人都有問題
再講,我依家唔係講佢貴十幾蚊既問題!而係我真金白銀比左訂之後,個價仲要貴d!冇比訂果D反而平d,乜野道理 ...
0din 發表於 2-7-2012 07:12 PM

你中意點看我阻止唔到
我有冇比玩具舖玩也與你無關
下下分享比玩具舖玩都要開個po?

我只講一句:你人生就係鍾意搵人燎交吵

自己講野似有火藥 仲要話人
你喜歡斷章取義我無法阻止

叫人做上等人 當人五毛
一踩親條尾呢就係到發顛

話人個腦裝咩都係我個人自由
正如你個人進行過度推斷然後得出所謂結論
你再講只會被人圍插

牛頭不對馬咀
明知係市場區仲話人討論價錢!你條兵長!吐!:76:
:71: 你歡喜啦

為個十幾蚊都過得甘辛苦
揾錢艱難
你歡喜啦

為個十幾蚊都過得甘辛苦
揾錢艱難
0din 發表於 2-7-2012 07:48 PM

7:49可以兩分鐘回到post!你放工未呀?
你歡喜啦

為個十幾蚊都過得甘辛苦
揾錢艱難
0din 發表於 2-7-2012 07:48 PM

你真係好蠢!個個都響度食花生等睇戲,係你一個出聲!你知唔知你做緊乜架?
我放緊假
我雖然做零售 但唔係幫玩具店打工
更唔係咩老闆

我係打字比較快
放鬆D啦 香港人
我放緊假
我雖然做零售 但唔係幫玩具店打工
更唔係咩老闆

我係打字比較快
放鬆D啦 香港人
0din 發表於 2-7-2012 07:51 PM

你歡喜啦

都唔知你為乜要陪我打字甘辛苦
揾錢艱難 ,祝你打一世字!
你歡喜啦

都唔知你為乜要陪我打字甘辛苦
揾錢艱難 ,祝你打一世字!
常威 發表於 2/7/2012 19:52

希望你以後唔會因為個人性格同口臭而令自己的生活蒙上不幸
我問你知唔知自己依家做緊乜你話你做零售!

我話我唔係錢既問題係道理即問題你就話我為果十幾蚊!

人地話你唔出玩具post你就話你唔需要同人分享!

你唔識中文咁上黎為乜架?
麻煩你學識點控制自己情緒
了解下咩叫尊重
講野唔好甘多捷徑
再上黎扮萬世師表
麻煩你學識點控制自己情緒
了解下咩叫尊重
講野唔好甘多捷徑
再上黎扮萬世師表
0din 發表於 2-7-2012 08:17 PM

你第一個回覆已經唔尊重啦!我駛同你客氣?

你唔好笑死人啦!下等兵!
我第一句點唔尊重???

亞契弟
傻仔
炒家
狗奴才
打工
兵長
傻仔

以上字眼全部係複製貼上

你落得訂就係同意個價  之後現貨平左 有話人個腦裝X
尊重?
日元價格有升跌
訂完又後悔  唔訂又怕貴 怕冇貨
甘都唔係输打贏要?

另外 請把口乾淨D
亞契弟!話你未夠班即係未夠班!

你果d copy & paste 冇錯係我講既!不過又冇指明話話係你!個post我開既,我同空氣講野,總之唔寫粗口,你理得我留言比邊個睇呢?係你自己鍾意認哂我都你冇辦法架喎!

至於你話果d落得訂就係同意個價 ,咁當然啦!之後現貨平左,就梗係覺得奇怪啦! 我諗極都唔明,唯一既結論就真係只有係有人個腦裝X喎!如果唔係,咁你覺得佢個腦裝乜野架呢?

而個腦裝X既人需唔需要尊重,呢個係我個人覺得需唔需要既問題,同你冇關!簡單d講我依家覺得唔需要尊重,你覺得需要係你既事!唔關我事!

日元價格有升跌,呢層我知!

不過訂完我冇後悔,因為我真心想要!

唔訂唔係怕貴,係怕煩!不過估唔到你仲煩!

怕冇貨呢層就真既!但係事實好多地方都好多貨,而且你老友仲遲過人一日添!

甘就係输打贏要啦咩?你究竟知唔知咩叫做輸打贏要架?

另外 請你做人醒目D!係你走入黎扮道德佬、世界警察在先架!你講野又冇point,我原先好地地都唔提架啦!我講完現實例子你又當冇睇過!我講再多道理都冇用啦!你剩係一味要人訂左貨後唔準挑戰現貨價,一味就話訂果時幾多就要比幾多!你又唔見奇趣留左名訂合金會貴過現貨價?你又唔睇下蟻仔收左錢訂架Fourze電單車會收得貴過現貨價?

邊個香港人訂野會想貴架?裝屎果個唔休做我知,不過你都唔好咁笨啦!一間公司係會因應市場而改變架!你硬係鍾意black and white,講合約精神我明!但係你都唔好因為人地既白痴行為而仲要幫到咁出哂面啦!

我沖個涼先,你慢慢答得靚d!我陣間黎睇!
:66: .... 又有 on x  仔入来讨论D on x 道理 .....  :DD