Toysdaily 玩具日報

樓主: Somebody_Ex

[分享討論] SHF 分享會精選 vol.108~~~你的命運由我來決定~~~Meteor

十卜some大,呢隻黑mon mon真係無乜吸引,
對火箭人實在無愛,希望快些出新一隻!
個藍深得太誇張:@
見唔到對眼:no::no:
要是右肩甲能動就好了~
未知之後會否有三個星球的特效零件組?:DD

雖然外表也是怪怪的, 但感覺他比佛賊好看呢, 而模仿李小龍的動作也很特別~
謝Some大report......等大大的'包交'很久了....也期待Ankh的:35:
除左比其他拉打細隻之外, 都幾好
superterry 發表於 30-6-2012 11:22 PM
擺埋一齊又唔係好明顥~~~~大細唔同最明顯係SHF 牙狼同絶狼~~~:66::67:
有TD巴打用乒乓波整咗木星出嚟,都好好~~~
不過火星同土星個size唔同,唔知用咩整好~~~
pein 發表於 1-7-2012 12:07 AM
我見有啲玩具 size GE 乒乓波~~~細個啲應該啱用~~~但最衰係用 PE 膠造~~~上唔到色~~~:80:
藍色頭罩嘅透明度真係唔足夠。
Englishman 發表於 1-7-2012 07:27 AM
好似抽盒蛋咁~~~今次要抽淺色眼~~~~之前終極古迦就要抽深色眼~~~:(
睇完當買咗, 不過呢隻我都有買
msz006_ver.ka 發表於 2-7-2012 12:20 PM
除非無睇四仔~~~~唔係就一定要買流星~~~~~:x
十卜some大,呢隻黑mon mon真係無乜吸引,
對火箭人實在無愛,希望快些出新一隻!
virtualman 發表於 2-7-2012 01:49 PM
THX virtualman 兄支持~~~~:77:火箭人本身唔吸引眾所週知~~~~但流星係劇內好有舊拉打 feel~~~~加埋李小龍打鬥確係令人耳目一新~~~~:35:
shf班點李小龍.都出得幾好...本身個造型真係破晒格..謝some大post:77:
好POST十卜.................:71:
見唔到對眼
ARSO9999 發表於 2-7-2012 05:03 PM
個藍深得太誇張
0din 發表於 2-7-2012 02:42 PM

其實見到架~~~~~係相度唔明顯咁啫~~~~:(
要是右肩甲能動就好了~
未知之後會否有三個星球的特效零件組?

雖然外表也是怪怪的, 但感覺他比佛賊好 ...
手榴蛋包飯 發表於 2-7-2012 06:58 PM
右邊肩甲都唔係好阻啫~~~~:) 如果 Effect Parts 可以同 Modules 一 set 咁出就好啦~~~:D
謝Some大report......等大大的'包交'很久了....也期待Ankh的
samyeun 發表於 2-7-2012 09:05 PM
THX samyeun 兄支持~~~~ANKH 要遲啲先同佢出~~~~:DD
shf班點李小龍.都出得幾好...本身個造型真係破晒格..謝some大post
老文 發表於 3-7-2012 10:15 AM
THX 老文兄支持~~~~~:)李小龍確係國際巨星~~~~:$
好POST十卜.................
wing0boy 發表於 3-7-2012 11:46 AM
THX Wing sir 支持~~~~又係 last support~~~~~:DD

係度多謝各支持本帖的朋友~~~~黎緊 Fourze 會繼續發功的~~~~:DD

support some大:$

偽小龍的確出得唔錯,但歸咎設計問題,最敗北係佢唔係幾向前烏到身:DD
support some大

偽小龍的確出得唔錯,但歸咎設計問題,最敗北係佢唔係幾向前烏到身
big9kan 發表於 5-7-2012 05:51 PM
Thx Big9kan 兄支持~~~~~原來 meteor 有呢個小缺點架~~~~:(
做咩今次咁遲先見到你GE~~~~莫非之前唔係香港~~~~:?