Toysdaily 玩具日報

樓主: Somebody_Ex

[分享討論] SHF 分享會精選 vol.108~~~你的命運由我來決定~~~Meteor

Meteor質素又好價錢又ok,入得開心~~~
不過我一定會整3個行星effect件出嚟~~~
pein 發表於 30-6-2012 04:22 PM
係咪用乒乓波造呀~~~唔知笨大會唔會出 effect parts 呢~~~:DD
十卜下Some大大先...期待下一份Some大噶post啊....
小弟始終有D唔慣佢D點系粒入去噶
kaikazemi 發表於 30-6-2012 04:53 PM
THX kaikazemi 兄支持~~~~如果啲點唔凹入去~~~會好難上到色同好易甩色架~~~:)
本來我都想入流星,不過資金所限,我還是入秋葉紅算了
等some兄的Ankh~
御姐喵 發表於 30-6-2012 05:32 PM

流星好似唔係好貴~~~有得諗諗呀~~~:D

meteor個頭出得麻麻
話說ankh在哪
saga522 發表於 30-6-2012 05:15 PM
因為出咗 Lost 無幾耐~~~同埋好多朋友都出帖~~~所以我想押後一啲先~~~~:DD
無錯,隻眼太深色,真係一大敗筆....
AR樂 發表於 30-6-2012 07:05 PM

我果隻好清楚見到隻眼
:77:

我果隻好清楚見到隻眼:71:
呢次出得好細膩:71:
:@原来系咁..回復 16# Somebody_Ex
支持some大,小弟都好鍾意佢同埋隻SHF:)
係嫌隻野輕得滯:(....
Meteor我都入左,從未試過用咁低既價錢入到新出既SHF,呢隻真係出得唔錯,好靚o既透明件,又好扭,唯一唔滿 ...
EricBanana 發表於 30-6-2012 06:35 PM
Eric 兄都覺得流星太輕嘛~~~~不過太重又可能企得唔穩~~~:DD
除左比其他拉打細隻之外, 都幾好
係咪用乒乓波造呀~~~唔知笨大會唔會出 effect parts 呢~~~THX kaikazemi 兄支持~~~~如果啲點唔凹入 ...
Somebody_Ex 發表於 30-6-2012 07:22 PM

有TD巴打用乒乓波整咗木星出嚟,都好好~~~:)
不過火星同土星個size唔同,唔知用咩整好~~~:(
藍色頭罩嘅透明度真係唔足夠。
有朋友話隻眼淺色啲~~~~我諗係個別情況而已~~~好似以前隻終極古迦咁~~~一啲深色啲~~~但一啲就淺到變粉紅色~~~:54:
Finally can get to read Some bro's report!
This SHF Meteor looks like is's one of the best SHF in
...
fktuen 發表於 30-6-2012 07:14 PM
THX fktuen 兄支持~~~~:77: Meteor 整體唔錯~~~如果連埋 Meteorstar GE 話會更加好玩~~~:73:大家一齊等車啦~~~:DD
我果隻好清楚見到隻眼
stronger123 發表於 30-6-2012 07:59 PM
師兄真幸運~~~~抽到好蛋~~~~:handshake:
呢次出得好細膩
森記 發表於 30-6-2012 09:16 PM
真係唔錯~~~~~~~~~~:)
原来系咁..回復  Somebody_Ex
kaikazemi 發表於 30-6-2012 09:26 PM
正是如此啊 kaikazemi 兄~~~~~~唔係就一摸就甩~~~~:DD
支持some大,小弟都好鍾意佢同埋隻SHF
係嫌隻野輕得滯....
timothy276217 發表於 30-6-2012 09:42 PM
THX timothy 兄支持~~~~~:73:Meteor 確係輕咗啲~~~~:54:
睇完當買咗, 不過呢隻我都有買:34: