Toysdaily 玩具日報

樓主: kevinwong4ever

[ENTERBAY] 1/4 Batman coming soon 頭雕相

回復 42# 你好
咁係tdk果陣batman一開頭都仲係著begin套衫既 好正常~
點解出joker, 但batman又會係begin嘅舊衫嘅?
你好 發表於 11-7-2012 05:55 PM

TDK套戲都有出過呢件舊甲架
呢次eb真係比ht收晒皮.....出又出得慢...講左出都超過半年,而家仲係得d濛相......人地ht唔聲唔聲就出隻勁似既頭雕仲收晒訂....我真係唔知會有幾多人會訂佢....
I feel subscribe EB's VIP is wasting money, any Ching agree ??
1:6 仲靚過你 1:4, 標野你都係繼續玩微博算啦 :45:
模模糊糊,混水摸魚•••••••邊庶有咁易得架:36:
模模糊糊,混水摸魚•••••••邊庶有咁易得架
Oldcat 發表於 11-7-2012 11:06 PM

最慘係大貨同官圖出入太大,無信心入,最重要係定價貴:42:
我從未買過enterbay嘅figure, 但因為佢今次出Batman所以都想支持,單看Bruce嘅面相,我個人接受得到,但睇咗其他大大啲post,大部份都持觀望態度甚至唔支持,咁嘅情況我都係等佢出口咗大貨同睇定價先作最後決定囉!:36:
我從未買過enterbay嘅figure, 但因為佢今次出Batman所以都想支持,單看Bruce嘅面相,我個人接受得到,但睇咗其他大大啲post,大部份都持觀望態度甚至唔支持,咁嘅情況我都係等佢出口咗大貨同睇定價先作最後決定囉!:36:
頭像被屏蔽
I think the nose is a little short.   
I hope I am wrong.
Macross長谷有洋 發表於 30-6-2012 02:33 PM P

不知是否鏡頭問題,張相本身變形嚴重,只睇上色同眼神都算好。
我估好快會出貸唔通會係動漫節開售?咁q大盒點算?{:2_113:}
回復 47# pathk

回復 46# batmanhoho

Right. 俾狗咬。

但係同joker同期出,搵件begin衫去撞就怪啲囉,兩個都無呢個造型交過手,叫玩家點配合...:63:
我從未買過enterbay嘅figure, 但因為佢今次出Batman所以都想支持,單看Bruce嘅面相,我個人接 ...
buzz 發表於 11-7-2012 11:28 PM

大大真係唔洗急,等大貨先,佢咁貴真係睇清睇楚先!! :78:
EB..............:42: