Toysdaily 玩具日報

樓主: kevinwong4ever

[ENTERBAY] 1/4 Batman coming soon 頭雕相

真心覺得比ht之前既布斯似架個鄰覺...係對眼唔知咩事.......ht之前既其實mama,最近既係動漫版,但大貨上色唔似,加上成日覺得ht美化左佢,男主角其實5觀唔係禁完美,佢個nose係似而家eb呢個禁少少怪.....so我覺得其實今次係eb準少少,對眼我林repaint會ok d...
真心覺得比ht之前既布斯似架個鄰覺...係對眼唔知咩事.......ht之前既其實mama,最近既係動漫版,但大貨上色唔 ...
KidultSkywalker 發表於 1-7-2012 02:42 AM

係,同意之前HT 嗰隻真係美化咗佢,但呢隻眼神怪怪的! :(
我覺得呢個頭雕係用BEGIN尾段為藍本, 當時BALE還有點肉, 眼神亦未太緊張, 去到TDK人就瘦了
有D興趣, 但睇左大貨先!!
1/4 真係大左O的... 如果我屋企有千呎樓上可以諗下...
希望enterbay 可以争取到更多1/6角色............!:!
回復 35# illuse

其實1:4並非真的那麼大,不用千呎大宅那麼誇
I am thinking of getting it, but first must see the ACTUAL figure first (not seperate parts of the figure) and the price is okay. (hope it is same as T-800)
i love it must buy:71::71::71:
如果我有千呎大宅, 我會:shiny:買1:1
本人都係LIKE1/6  :63:  
1/4 太晒地方
Look like Joker very good wor~~ Enterbay add oil!!!
點解出joker, 但batman又會係begin嘅舊衫嘅?
回復 42# 你好

有咩唔得∼?
佢 MIB 3 都出左 MIB 2 個頭, MIB 2 既閃燈棒啦! HAHA
回復  你好

有咩唔得∼?
佢 MIB 3 都出左 MIB 2 個頭, MIB 2 既閃燈棒啦! HAHA
ryantsang84 發表於 11-7-2012 06:00 PM

係喎,咁樣crossover有別有一番風味...XD
唉 你果隻1/4  剩係將個scale放大 真係無用架
希望到時會見到真係有d 1/4 應有的detail啦