Toysdaily 玩具日報

查看: 4453|回復: 18

[個人收藏] VF 171 速影

反緊,圖片上載中!Battroio mode transform中

金屬関節過實,扭左成過鐘,扭到我手痛!

返工前加多幾張光猛啲,我主打battroio mode
反後感:外形比yamato隻slim,前臂一早睇圖預左佢過長,正面睇膊頭都幾闊,相比前三隻比例上有少少怪,不過睇慣左又幾型,變形系統同25系有小小分別,detail位多左好多,171唔難變問題係金屬関節太實太實喇,實到我驚扭斷,最尾兩張相後頸背関節同股関節扭左成粒幾鐘,各位大大留意,整體係一隻有誠意作品,香港價錢就貴啲,anyway最緊要反得開心,thx!
very fast big big
:50:師兄好快速...唔知幾時有機械人形體睇睇呢:35:
Thanks for posting the photos.  I can't wait for mine to arrive (that is if my pre-order is actually being filled).
:love:

我唔知幾時先到手...
MACROSS FANS 真係多. 我個fd 果頭話貴果頭 ,起日拍搵人bid 左隻..
macross系列其中一個特色就係要成個鐘先變到型:handshake:
人型 mode, 某 d 角度睇落去, 其實都吾差 :D
金屬関節過實,扭左成過鐘,扭到我手痛! > 我直頭唔識變~~~:55:
回復 10# 黑色三連敗
Body同背面機翼接合我真係整到癸脾四咁滯,好Q實!
外形5夠25靚仔,呢隻頭大,身幼,腳短...先天不足....:67:
回復  黑色三連敗
Body同背面機翼接合我真係整到癸脾四咁滯,好Q實!
AK30 發表於 30-6-2012 09:26 AM

我連說明書都睇唔明~~~~:30:
我連說明書都睇唔明~~~~
黑色三連敗 發表於 30-6-2012 10:10 AM

快D出POST, 等你屈我機:63:
快D出POST, 等你屈我機
luciferdark 發表於 30-6-2012 10:20 AM

魔人兄~~~~我咪出左囉~~~証明我出post冇人理 :die:
其實點解bandai d marcross 貴成咁, 又唔係魂限.......:80: