Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 12月 魂Shop限定 聖衣神話EX 天馬座,人馬座 Effect parts set(官圖P5)

咁ray兄你入唔入?
香港同大陸有無人整依d parts? 應該有市場....
:(當大家不斷鬧,我已經訂咗……
咁ray兄你入唔入?
linkchan 發表於 14-7-2012 11:06 AM

我都考慮緊呀...琴晚見出面啲訂價仲高過魂shop幾草野呀.....咁linkchan兄會唔會入呢...:?
PASS la ... :44:
我是星矢迷,對於星矢ex很失望,對於b公司,我不介意定価一千元買一些華麗既星矢產品,但你三百幾叫我買咁既所謂限定品,Sorry,佢出了后插大水,我會買2手,佢升価,就當無緣吧!可能我已經吾夠忠實。
呢個價錢...安心pass
D@ZAce 發表於 14-7-2012 09:35 AM

我訂左~~~~~~~~~~~~~~~~~:78:
我訂左~~~~~~~~~~~~~~~~~
J子 發表於 14-7-2012 12:34 PM

仲要日版.....:71:
死士數目限定,所以此膠件也限定。:67:
我訂左~~~~~~~~~~~~~~~~~
J子 發表於 14-7-2012 12:34 PM

你身為死士首領點會唔入:he::he:
呢種貨擺明試死士忠實程度!   將來可能D貨越出越扼錢, 最後就能選出死士十強 :38:
哈,死士十強,有意思!:66:
如果係出星矢初初打卡西歐士個D甲..3魚幾既話..我諗情況一定好過而家..雖然都係得幾件XD
如果係出星矢初初打卡西歐士個D甲..3魚幾既話..我諗情況一定好過而家..雖然都係得幾件XD
夜鳴鶯 發表於 14-7-2012 11:29 PM

bandai 一定會數年後新素體出再賣4xx-5xx la
講真賣50我都要考慮,仲話320,抄牌咩.