Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 12月 魂Shop限定 聖衣神話EX 天馬座,人馬座 Effect parts set(官圖P5)

耶~~  好衰架,爆響口~~
fktuen 發表於 3-7-2012 01:47 AM

我講緊第二樣喎:p
張相一出我開頭仲以為出乜添:(
神秘到呢,好似人地一定買硬咁,分開出都已經狗架啦........
公佈係乜野黎未...
如果係雙子果粒膠波波 + 爛鬼爆爛地氣勁 + 公仔膠片
就慳返.........
公佈係乜野黎未...
如果係雙子果粒膠波波 + 爛鬼爆爛地氣勁 + 公仔膠片
就慳返.........
玩具 發表於 3-7-2012 12:38 PM

肯定係.......
會唔會係一隻硬膠馬:ar:
請問有消息未?

今日係黑色Friday,唔通魂唔記得左發佈?官圖都唔發一幅,叫人點訂呀…訂都要俾時間人地諗下丫 :ar:

魂ウェブ商店(日本/香港)にて、 「聖闘士聖衣神話EX エフェクトパーツセット(ペガサス・サジタリアス)」 本日2012年7月13日受注開始!! Pre-order of "Saint Cloth Myth EX effect parts set for Pegasus & Sagittarius" will be available on 4PM TODAY (July 13th, 2012) at Tamashii Web Shop (Japan / Hong Kong) !!
魂ウェブ商店(日本/香港)にて、 「聖闘士聖衣神話EX & ...
stonekeung01 發表於 13-7-2012 11:04 AM

吸引到.....
人馬小件到......
真係PASS得
張紙板咁細張,人馬對翼cover唔晒,好鬼寒酸‥‥:80:
真係咭紙:x..................
好白癡:63:
不如自己用printer印好過
五草野樓下可考慮。。。要不然,pass:38:
買番來, 都浪費位置, 我出$30包郵費.

五草野樓下可考慮。。。要不然,pass
linkchan 發表於 13-7-2012 11:31 AM
不要鳥.....人馬特效..很屎..