Toysdaily 玩具日報

查看: 7679|回復: 17

[新品消息] 入左Armored Core

之前無定,見個價ok,照入,唔死唔。

我初初以係front mission d 機體,其實係咩來?
剛剛行過下MK, 我個價最平,幫補下EX星矢條數。
唔死唔連唔連武器SET ??? 港版 ???
我見有地方單賣本體,生魚半。

不過話時話,我都係因為佢有個個好鬼多鋸個武器先買,唔買個死人鋸好似爭D野囉!

唔死唔連唔連武器SET ??? 港版 ???
goldfish0606 發表於 28-6-2012 06:22 PM
等评测Post睇下点先。。。
等等, 一震會出.:71:

等评测Post睇下点先。。。
paul886 發表於 28-6-2012 07:16 PM
唔係front mission 機体.....
Armored Core is a great game which appeared in PS One.  Now is AC V and I love it for 10 years! :)
剛剛行過下MK, 我個價最平,幫補下EX星矢條數。
馬仔 發表於 28-6-2012 06:14 PM

of coz not 最平. Naughty less than 2.5 fish for 本體.
買完本體,必定要買支武器,型好多!
請問有冇朋友知道邊到可以單買武器正常價?

現時點有間淨買仲貴過本體...其他地方都要連住買啊 :63:
頭像被屏蔽
回復  dueldoll

武器parts (精粉 單售 @!)   )
本体 (頑仔 @@)  )
hkbea 發表於 2-7-2012 09:02 PM

感謝, 今日我就係買左頑仔本體, 但米青口收埋哂本體同武器喇...唔知邊到仲有正常價既武器單買呢... :63:
感謝, 今日我就係買左頑仔本體, 但米青口收埋哂本體同武器喇...唔知邊到仲有正常價既武器單買呢...
dueldoll 發表於 2-7-2012 09:52 PM

同問

都係係頑仔BID了本體,正猶豫要唔要埋SET好...
CHings, which parts are Metal ??