Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: ATOM2003

[3A/ threezero] "Ashley Style 渣古" 降臨 ~ ( P.2 渣古比例新相 ) "ZUKU"

抽得好 !
RRAAYY 發表於 28-6-2012 11:21 PM

抽得好 ! x 2 ~ :DD  :DD
Ashley 除咗設計出佢風格嘅zaku之外,亦保留咗3A品牌嘅形象係入面,我覺得哩隻渣古 ...
deeyuk 發表於 28-6-2012 11:18 PM

今個星期隻渣古已陸續派貨, CHing 快d打去訂果度問下啦 ~ 徦期有得玩啊 ~ :)
呢隻真係唔錯,平靚正!!
回復 17# ATOM2003

Oh really!! Let me call to check check tomorrow. Thanks for letting me know CHing!!
這是外國 3A 粉絲拍的照片 ~

其實 Caesar 是高過渣古的,  

這紅慧星是1/72來的 ~

相比 WWR MK3, 渣古也不是太大隻 ~

和 3A 的 1/12 雪版 de Plume 十分合襯 ~

請問呢隻原價多少$$?
重量級∼好有氣勢∼∼
小弟都係接受唔到有"兩隻眼" 的 渣古.............
locat 發表於 28-6-2012 11:10 AM

同感................:49:
請問呢隻原價多少$$?
illuse 發表於 3-7-2012 01:52 AM

原價 US$330,  3AA 會員有八五折 ~ :43:
近期自己好喜歡的一款3A作品,
(可能開始對3A果D循環再用設計感到煩厭了。。)

呢只絕對有氣勢及份量,但睇番之前公佈個辦D上色,
明顯大貨D上色有點兒單調同馬虎。。

最弊睇了師兄們D改造相,真心覺得戴頭盔后的ZAKU真係型仔同完整好多!
3A會唔會多補個頭盔俾我們D買家呢?