Toysdaily 玩具日報

查看: 6452|回復: 24

[3A/ threezero] "Ashley Style 渣古" 降臨 ~ ( P.2 渣古比例新相 ) "ZUKU"

它並不是一隻大家看慣看熟的傳統渣古...

它是由 BANDAI 邀請 Ashley Wood 合作, 希望能以他的風格出發全權自由發揮從新設計創作出一隻機動戰士內的機械人,

Ashley 就選擇了設計他心目中的 “渣古”  ~  而對我是超級 Ashley 粉絲來說, 簡直中晒 ~  !!   

好正......想請問邊度有得訂呀? ching

Ching好圖!

如果佢用番單眼同綠色,我都會入...

我只訂了MGS REX
:49:小弟都係接受唔到有"兩隻眼" 的 渣古.............
Ching好圖!

如果佢用番單眼同綠色,我都會入...

我只訂了MGS REX
LEMONed 發表於 28-6-2012 10:43 AM

CHing 可以自己動手改 ~ :)
呢隻巨物好正
多謝分享~
這渣古實物真係好有質感 ~  而 Ashley 設計這支巨炮最大特色是則手柄是可以拆除或任意作左右安裝 ~ :71:

所以在轉換姿勢或拍照時的彈性很大 ~ :$

thanks for posting the photos.  I would be very interested in seeing what a Ashley Wood Gundam looks like.
自從兩個ashley射失12碼之後,見到依個名都憎:53:
回復 9# liverpool_chu

哈哈哈,唔講都醒唔起
Ashley 除咗設計出佢風格嘅zaku之外,亦保留咗3A品牌嘅形象係入面,我覺得哩隻渣古做得好出息,我本身冇玩開3A,不過都訂咗哩隻,唔知幾時先有得攞!
自從兩個ashley射失12碼之後,見到依個名都憎
liverpool_chu 發表於 28-6-2012 11:16 PM

:DD  抽得好 !
Ashley 除咗設計出佢風格嘅zaku之外,亦保留咗3A品牌嘅形象係入面,我覺得哩隻渣古 ...
deeyuk 發表於 28-6-2012 11:18 PM

想問點訂同價位係咩:77:
我好幾個月前係銅鑼灣某店見到有得訂就訂咗!價錢around 2k 多D!不過依家好似冇得訂㗎啦!
想問點訂同價位係咩
liverpool_chu 發表於 28-6-2012 11:25 PM

你可以去旺角銀城地下看一下,或有意外收獲