Toysdaily 玩具日報

[Medicom] 【初心者】Medicom 仮面ライダ 

Thanks for share:71:
Fully support 拉打fans繼續努力呀:$
rx 最鬼正~~~~~~~~~~~~~~~~
rx 最鬼正~~~~~~~~~~~~~~~~
denniskwong 發表於 28-6-2012 12:57 PM

bid番黎的...肚出油...恨心的解決了 依家靚仔番哂!
改裝過...整體滿意 唔洗煩 所有rx既bug
Fully support 拉打fans繼續努力呀
il168 發表於 28-6-2012 12:19 PM

我會架喇 大大!!帝騎之後 果班...真係:cool:
慳番唔少

等我都求其影幾張啦:!小弟都唔係有好多拉打:unhappy:
得the next叫齊一套:$

人齊~:78:

電單車三人組:shiny:

至愛既影月同FJ:shiny:

多謝欣賞:(
回復 21# lcm44bb

嘩嘩嘩,,,影月,,FJ,,CJ,,,OH!!!!SHIT:no::no:

其實我都搵緊隻 THE NEXT V3 不過THE NEXT 1,2 同 FRIST 1,2 入齊好似有點兒過火
所以我入左FRIST
回復  lcm44bb

嘩嘩嘩,,,影月,,FJ,,CJ,,,OH!!!!SHIT

其實我都搵緊隻 THE NEXT V3 不過THE N ...
蒼月遊馬 發表於 28-6-2012 02:27 PM

我鐘意THE NEXT有戰損~THE FRIST都好正~我都想入~但好多都溶衫:63:
但V3就搵再板好D~:36:因為個下扒改返銀色:73:
隻FG就2手冇盒13魚半BID到~呢個價真係無得頂~:35:
回復 23# lcm44bb

岩岩入手隻V3 6魚半...應該初版照你所講再版就銀色 我呢隻 唔算銀

溶衫 其實有冇方法 還原或者補救果一忽仔 我隻 1號 溶左
油返當睇唔到算啦∼
如追影月不如買新版∼兩牛∼起碼係新素体∼
哈哈 我真係有諗過。。 一忽仔姐

2號 v3 都無事 慶幸啦唯有

影月新版我都揾緊邊度入手。。。呢隻仲難過黑金咁

希望有鋪頭有隆路啦
哈哈 我真係有諗過。。 一忽仔姐

2號 v3 都無事 慶幸啦唯有

影月新版我都揾緊邊度入手。。。 ...
蒼月遊馬 發表於 29-6-2012 08:37 AM

影月新版係限定~係RX中既影月,所以冇左把長劍而變左子母劍:67:
新版我都訂左:70:如果想訂可以去蕉淫店查詢:36:價錢就兩牛加半魚…
如想搵中古舊版可以PM我:56:
大大請指教
il168 發表於 29-6-2012 05:02 PM

大大影多幾張特寫啦:57:
影月新版係限定~係RX中既影月,所以冇左把長劍而變左子母劍
新版我都訂左如果想訂可以去蕉淫店 ...
lcm44bb 發表於 29-6-2012 04:39 PM

新人..未夠資格PM喎 巴打:shiny::shiny: