Toysdaily 玩具日報

查看: 8696|回復: 35

[Medicom] 【初心者】Medicom 仮面ライダ 

廢話唔多講  一黎就去圖 有圖先有計傾
小巫見大巫:unhappy: 歡迎騎劫此post:sad:
總有一天 我會集齊2000年後所有拉打!!

d相..小弟影相 其實 麻麻地..未得閒去研究
開始考慮整個影棚...有冇巴打有好介紹??平,靚,正 方便收藏就ok
d相唔靚 請見諒:sleep:

黑夜之神亂入~見大家最近討論得咁高興~HT我只迷戀batman系列
除左呢隻高追之外,,,打後出果d 都已經換下軍票:o等待取貨中

正樓主,多謝分享,吾係美圖都冇問題:shiny:
正~
大大條路仲有好長, 加油!!!
點解個兩隻特典唔開盒呀? :58:
very 正~~support :71:
點解個兩隻特典唔開盒呀?
bigtomm 發表於 27-6-2012 09:12 PM

我唔係炒家:!
你見我黑金古迦都開黎玩的....只不過見天口咁熱 開佢地出黎透下氣咁囉
其實我無位放佢地出黎呀 ...我女朋友D OP~P.O.P 就黎霸哂間房咁濟...
佢就玩海賊..我就麻麻啦依家 之前有同佢買下 自己只中意(女角)

我主力就玩 拉打 HT(BATMAN系)

聽日就出去破財了..白星公主明天到
等我今晚又影D上黎先∼
拉打真係好正∼:71:
拉打12"真係好正呀!!不過隻隻都好貴.而且配件唔多..
我好想入甲鬥王,新電王,RX...唔知呢3隻幾錢呢?:$
拉打12"真係好正呀!!不過隻隻都好貴.而且配件唔多..
我好想入甲鬥王,新電王,RX...唔知呢3隻幾錢呢?
simson464 發表於 27-6-2012 09:54 PM

除左RX..其他全部 都係同女友日本掃貨時入手的

唔知講唔講得價錢 ....1隻龍騎5000YEN 唔入都對唔住自己 真係有圖架我@"@

頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
支持收藏豐富呀:71:
我一隻都冇呀:63:
除左RX..其他全部 都係同女友日本掃貨時入手的

唔知講唔講得價錢 ....1隻龍騎5000YEN 唔入都對唔住自 ...
蒼月遊馬 發表於 27-6-2012 10:30 PM

影月 睇緊老虎...希望搶到:time:
支持收藏豐富呀
我一隻都冇呀
Oldcat 發表於 27-6-2012 10:52 PM

希望順順利利啦,,,,無底既呢個坑
愈出愈多
不過我都有心理關口

電王 價錢如果好似龍騎咁就入
響鬼 睇下個同事肯唔肯讓比我
月騎 好少睇到實物未作考慮
亞極陀 本人不太喜歡 不過黎緊有隻新既出 唔知會唔會心動
劍    睇怕佢出齊都似 制霸路線 我真係唔敢數..4隻 唔計 主角有3型態 都8款唔敢數
555  一路都有留意埋隻加速型態...老虎唔夠人搶:die:

影月 隨緣啦

生化王子 機械RX <===神物....唔知會唔會出2.0 繼續等

究極古迦,,,紅目 黑目,,,嘩 愈講愈拋離左現實,,,
Yes支持拉打post:35: