Toysdaily 玩具日報

查看: 3361|回復: 14

[個人收藏] Dr. Jones

雖然哩隻Hottoys DX figure 劣評如潮, 但始終都是自己喜愛的電影角色, 終於忍不住在虎虎Bid咗來玩, 好在這隻figure冇被抄貴. 其實隻figure 用網上師兄的教授方法改改隻眼, 效果都唔錯呀! 唔講咁多, 去相

border=0 />
border=0 />
border=0 />
border=0 />
border=0 />
border=0 />
呢隻后追好抵玩
我都係后追
係深水埗買全新1k有找:71:
支持一下,我敢講除咗tailor make 嘅,呢隻仍是目前最好嘅 Dr. Jones.
眼眶小執效果已很好:71:
師兄唔知點解用 iPad 睇唔到圖?
可否pm點執?多謝~
我唔覺劣評如潮wor,最主要係當時好多師奶,大陸哩炒賣姐。
如果係劣評如潮你就唔會買啦
師兄唔知點解用 iPad 睇唔到圖?
emme 發表於 27-6-2012 01:23 AM

我都係用pad pad ,睇到噃:@
回復 7# Oldcat
係啦唔知點解好多時其他師兄出啲圖有時會睇唔到!你都係用 iPad 睇到咁可能我部 iPad 有問題!唔知關唔關 ISO 事呢?
頭像被屏蔽
Personally, I like this Dr Jones very much. I feel this really look alike Harrison Ford.
本人咁多隻12吋最鐘意就係呢隻:有磨衫有舊化有戰損,真係整佢最少用左我成十九幾個鐘,
所以呢隻係我咁多12吋既no.1:34:
呢隻DX真係痴Q線, 個頭山塞成咁, 旺佢話攞版權! 不過好彩有愛都無入, 因為無大愛囉, 夠就夠經典... :cool:
呢隻真係好正,我自己都係玩呢隻玩得最耐
Jones is my favourite char., but I didn't fix his eyes :38:
I can't view the picture either.  I am using standard PC.  I found the picture is share by Flickr.  I can't view it as I don't have Flickr account.  ???