Toysdaily 玩具日報

查看: 6714|回復: 18

[玩具攝影] 再來多一次 !!!! << 不事旦影之~~火L天字一號!!! >>

<< 不事旦影之~~火L天字一號!!! >>

小弟第一次出火車post !!~~所以稱之火L天字一號!!!:34::34:
我反傳統唔講價講心..得唔得:67:

Brand : marklin ..德國野
價$ : 算貴! 但我覺得超值:43:
Scale : HO

特別多謝火L兄弟們...等我呢個半月..燒左好多$$$:64:
雖然未買control ...其實靜態都好骨!!

希望更多人加入火L行列:65:
粗相一堆...enjoy !!!!:77:

:64:

精頭點都要玩下 monotone !! :78:

留位十卜下先~~~~:he:
:*冇圖學人出post?請食飯都要打!:angry:
留位十卜下先~~~~
黑色三連敗 發表於 24-6-2012 09:37 PM

咁你慢慢坐la...:65:
冇圖學人出post?請食飯都要打!
常威 發表於 24-6-2012 09:45 PM

iphone 小白係咁上下 :79:
:Q嘩......好似廣告相........
:$ goooooooooood 天字一號 photo :handshake:

:Q 果然唔係是但影, d 相好很正 ar :handshake:  講到燒$$$ 程度我都比佢地班火L 友攪到我一個月內差不多燒左平時半年買玩具既 $$$ :die:

來路 HO scale 野我呢d 普通人真係冇機會可以擁有 :42:  快 d 買埋個電車Go 控放火L la :*
:67:高級De沙拿 發功,果然非同凡響!佩服佩服:64:
......超短景深:71:,果然不負你蒸頭滴既外號:71:
最正係條軌有小小生銹,即時出哂味!:$

最正係條軌有小小生銹,即時出哂味!
常威 發表於 25-6-2012 10:28 AM

咁就死啦。。。好易出軌架。。。。:67:
滴嫂真係要小心!!:74:
咁就死啦。。。好易出軌架。。。。
滴嫂真係要小心!!
sundaydriver 發表於 25-6-2012 10:31 AM

唔駛驚,仲未買動力核心!:he:
:handshake: D相影得好靚, support support :71: , 滴滴好波