Toysdaily 玩具日報

[版務] 其實TD的情報都不是什麼高機密吧....

為何這麼多師兄開POST都要大家LOGIN才可看......:62:

這樣返工時很不方便,雖然公司沒有禁止上網,但我都不會太過份
但有時上上下老闆找我做野,就要離開坐座位,如果又要LOGOUT很麻煩
如果不LOGOUT,又怕其他同事行過八掛,雖然不是說了什麼不能看,但總要有點私穩吧

而且是要LOGIN才看很麻煩,可能師兄們為了大家參與才要大家LOGIN,但是有野說就會說,冇野說你做什麼我都不會說,而且你要我LOGIN我多數都會BACK返出去,看看其他師兄巴打有冇相同POST但不用LOGIN,或到其他FORUM網頁看

最重要是.........LOGIN後看的多數都是大眾情報,又不時什麼獨家野,總覺得有被騙的感覺,就像FACEBOOK強迫人LIKE一棣:what:
(如果是POST自己的作品我可以接受)
通常要 login 果o的圖都係直接 upload o左上 td o既
經 online album post o既圖就唔使 login 就睇到

我都覺得要 login 睇好麻煩:what:
為何這麼多師兄開POST都要大家LOGIN才可看......

這樣返工時很不方便,雖然公司沒有禁止上網,但我都不 ...
bbdaishogun 發表於 23-6-2012 01:49 PM

你可以close個window,然後離開座位,咁就唔怕同事睇到。
你可以close個window,然後離開座位,咁就唔怕同事睇到。
mushroom 發表於 25-6-2012 11:53 AM

close個browser會立即logout? 如果只close一個broswer呢?
我通常都開住萬七個broswer
用電話咪得咯            :45: