Toysdaily 玩具日報

[新品消息] 11月S.H.Figuarts 龍珠改 斯路(完全體)(P9加相)

跟c路仔就正囉~~~~~~~~~~~~~~~~~~
請問有冇c兄響香港魂shop上網買過野?如果不幸中左sad貨冇退咪大獲?
五毛黨出沒注意! (估唔到TD呢類網都遭到毒手......:no:)

11月 SHF 斯路完全體

好想要 :help:
但點解而家啲SHF 可以賣到咁貴 :no:

http://p-bandai.hk/tamashiiwebshop/item-1000000195/?TOP_B

S.H.Figuarts「龍珠系列」中,CELL完全體登場!!
替換用臉部組件與手臂交叉組件,可重現各種不同場景。
全身的斑點圖案也以全彩色系重現。
而且,還有配備了龜波氣功效果組件的超豪華規格!!

開始日期          2012年6月25日
 截止日期         未定
 發送日期         2012年11月(預定)
 商品內容         ・本體
 ・交換用手掌左右×各1種
 ・ELS×3種
 ・台座×一式
 主要材料         ABS・PVC
 商品體積         全高約160mm
 對象年齡         15歳∼
 注意事項         ※圖為試作樣本, 可能與實際商品有異。
 ※商品內容和發售日可能會變更而不作另行通知。敬請留意。
 數量上限         24個
is it cheaper to buy from tamashii hk website than from shop@188?
我想等"孤仔" / "青口"開訂.............
係咩?????

唔係要$40咩???????????????????????????????
Sonic817 發表於 27-6-2012 01:10 AM

今次應該唔洗收運費呢.....:43:
親身測試於魂shop order 隻斯路,
似乎真係免運費, 但就full paid 左$450:67:
呢隻睇圖黎講, 暫時最正~~~~~~~關節又唔明顯~~good
回復 1# 八口八口

魂shop已開訂...好過到時出街撲
笨大靠着動漫業玩具在災後將倒退的經濟放緩,SHF可記一功
斯路咁正一定要訂。
回復  八口八口

魂shop已開訂...好過到時出街撲
老文 發表於 28-6-2012 09:23 AM

官網四魚五
好過出街訂
回復 6# 玩具

有官網當然搵官網攪..正常無理由街會平過官網掛.如有問題官網都會"有禮地"幫你跟進吧!我諗:43:
官網四魚五
好過出街訂
玩具 發表於 28-6-2012 10:03 AM

沒錯~沒錯~~~~~~~~~ :78:
回復 78# him927

想問下有冇CHING 知, 收貨使唔使對身份証同埋佢送貨前會唔會打個電話俾你先? THANKS!