Toysdaily 玩具日報

[新品消息] 11月S.H.Figuarts 龍珠改 斯路(完全體)(P9加相)

要呢個價,因為有特效件計埋入去,笨大冇死錯人的
起碼跟番隻小斯路
手長腳短!面相比扭蛋仲差!“波“又細!慳返!
得160mm高
完全唔跟漫畫比例
如果真係咁出
呢隻野將會出到同shf悟空差唔多高

絕對可以pass
想當年買超龍傳都唔駛下下食限定,當年隻斯路都好靚。
Ins point 已開訂了, 日版%*) , 行版 $*), 美版 $%)  
好貴喎,:70: 大家點睇? 有冇平D訂的地方推介?
頭像被屏蔽
我星期日晚去旺菇,0岩0岩收舖前問佢原來已經開訂 $*) :69: 諗起香港魂shop都係4魚半(雖然唔知運費),身為龍珠迷嘅我冷靜後,都係睇定啲到時出成點,後追比達又得或者甚至其他龍珠嘢!
美版好像仲要最快到貨,不過最平信得過嗎,運費應該.......:(
美版好像仲要最快到貨,不過最平信得過嗎,運費應該.......
yugi 發表於 26-6-2012 11:35 AM

明明美版到貨最快
但竟然會最平
唔明白
終於都出斯路啦:63:不過隻緣色好似深左d,仲有希望做好d,唔好似班撒亞人咁:o
終於都出斯路啦不過隻緣色好似深左d,仲有希望做好d,唔好似班撒亞人咁
是日精選 發表於 26-6-2012 01:58 PM

放心,以往經驗現貨實唔係依家隻色:oh:
對出人樣嘅可動公仔,真係對笨大冇乜信心,但斯路係怪物來的.........
就比多次機會笨大啦:shiny:
:56:16cm.................................

第一眼望個名見到個"乜"名,個腦自動聯想做 "乜野完全體".....:DD