Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] 【官方消息】DX11 - The Dark Knight: 1/6th scale The Joker 2.0 Collectible Figure

一向都好同意大大的見解同睇法呀  你眼光獨到 分析客觀
hotroys 發表於 22-6-2012 13:00

戰姬對 HT 的批評絕對中肯
雙頭雕~正喎.:71:..
恭喜Joker 愛好者:77:
不過我對 joker冇愛 ~PASS:34:
回復 70# fof

上次mark 1訂一隻都有贈品又有折,依家佢一人限訂一隻我諗兩樣都有掛......
我4點30先出到去呀,希望唔使排啦!!!
唔好俾我估中…所謂的雙頭最後好似jack咁得返塊面換
本身好有祈望:!......依家有少少先望:42:........都係留返D $$俾 HULK 同 mark 7
唉...跟理想中的Joker v2.0相差甚遠...沒植髮; 頭雕真的so so...國外達人的頭雕勝過百倍...我看DX-01有便宜 ...
Vendetta 發表於 22-6-2012 12:24 PM

阿零度戰姬兄你不如節省少少啦
又話隻Joker 2.0要2K~3K呢?
家下包埋VIP gift都唔過2K
我係你就潛水再開定新a/c啦:34:
希望今日唔好排到出海啦...:80:
好多都留$俾hulk同mask vii,good呀。:71:
頭像被屏蔽
回復 78# emilykls

咦..貢都可以考慮買埋佢喎~~唔該ching:)

(已有齊之前的joker)
有無師兄到左舖頭??咩環境?我要兩點先出到去,希望未見人龍啦......
emilykls 發表於 22-6-2012 01:13 PM

依家唔會有人龍吧...唔駛返工咩...
依家唔會有人龍吧...唔駛返工咩...
GTO 發表於 22-6-2012 01:25 PM

6:00後見真章.... :70:
回復 75# emilykls

到先我走果陣都係得十幾個人左右,暫時都未有bw既情況既,不過6點後開始,同埋聽日就難講了:54:
I cannot give myself any reasons why i dont buy this!!