Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] 【官方消息】DX11 - The Dark Knight: 1/6th scale The Joker 2.0 Collectible Figure

1680 都ok ah , 一間就出去!!
對啲有1.0嘅好似沒咩特別,我地依啲沒有嘅開心到嘔電
頭像被屏蔽
正呀!!! 但DX好似又貴咗咁:49:
我無 DX01呢隻應該走唔甩。 但係驚喜真係唔太大。同埋點解ht 而家D 預訂既次序出得咁奇怪?
Avengers既mark VII 同hulk幅相上左咁耐都無下文﹐Joker一路都無消息﹐之後幾個星期前先出一張半身相﹐今日就有得訂。其實Joker 2.0係咪一早就做好o左不過等到而家先出咋?
1680真係貴左d啵...不過個個gife係vip定係捐款先有呢!?
no grenades no nurse costume..dx01 still got value..
近期太多正野~睇番自己荷包,都係乖乖留錢比Hulk同MK VII:42:
我全部JOKER都有,都會訂埋呢隻。
不過,講頭雕一隻不如一隻,
robber > DX01 >>>>> DX 11

anyway,終於齊人。
警服(DX01)
大褸(DX01)
恤衫捲袖(DX11)
護士(robber頭+副廠衫)
robber(robber頸+副廠衫)
5個造型齊料
我想問係米 vip有折就無贈品,有贈品就無折呢又!?

many thanks
only 1 per person?!?! 咁我點訂4隻?!?!:53:
我有DX01同老笠,但呢隻都照訂
頭像被屏蔽
岩岩訂完,今次要俾800蚊訂,再加捐150有exclusive part
有無師兄到左舖頭??咩環境?我要兩點先出到去,希望未見人龍啦......