Toysdaily 玩具日報

[新品消息] 新版 Nintendo 手提機 : 3DS LL (定價: 18,900yen)

行係美版機?咁搞笑....不是話只可以玩行版game嗎?如果係咁咪可以玩埋美版?
mushroom 發表於 2-8-2012 01:26 PM

sorry ... 岩岩 check 左 ... 香港/台灣 有另外區碼 ... 唔會兼容 日版 OR 美版遊戲 .... 但會有 ... 中文化 既 遊戲 ....
:30:
sorry ... 岩岩 check 左 ... 香港/台灣 有另外區碼 ... 唔會兼容 日版 OR 美版遊戲 .... 但會有 ... 中 ...
Vince 發表於 2-8-2012 04:13 PM

即係點:74:
機 ~~ 日, 美, 行
game 又 日, 美, 中(行)
即係點
滴滴仔 發表於 2-8-2012 04:52 PM

對 ...
其實係睇隻 game 個 LOCK, 即好似 dvd 同 bluray 咁, 要睇 區碼.
ie 如果隻 game 落左 日版區碼 <= 未只可以係 日版機 玩 law.
對 ...
其實係睇隻 game 個 LOCK, 即好似 dvd 同 bluray 咁, 要睇 區碼.
ie 如果隻 game 落左 日版區 ...
Vince 發表於 2-8-2012 04:58 PM

咁買日定行...or 要再睇玩乜game 先 :78:
即係點
滴滴仔 發表於 2-8-2012 04:52 PM

行版唔一定係中文化遊戲,只要係香港或台灣代理的game都可以。
行版唔一定係中文化遊戲,只要係香港或台灣代理的game都可以。
mushroom 發表於 2-8-2012 05:58 PM

ching ..你會出手or not ? :64:
ching ..你會出手or not ?
滴滴仔 發表於 2-8-2012 06:05 PM

玩唔到日版game, no way,

最少都要玩到以前的NDS啦
玩唔到日版game, no way,

最少都要玩到以前的NDS啦
mushroom 發表於 2-8-2012 06:14 PM

咁你買 jap ver 咪得law ??

下...原來重要照顧舊game 架 :ice:
咁你買 jap ver 咪得law ??

下...原來重要照顧舊game 架
滴滴仔 發表於 2-8-2012 06:17 PM

3DS我無乜game要玩......除了孖寶(都係有機至玩)外。

街霸4 我唔會出打

所以3DSLL主要係用來代替我部就來壞的NDS。
一日未出, 一日都有轉機!

經典 超任 LOOK 現身於 NDSLL ~~~~
尼隻配色好正 , 夠晒經典又吸引
童年回憶
不過除左MH我都無玩其他GAME。。。
平平地會考慮買黎留念
剛剛買左部鐵紅色玩mhx,早知等多陣先啦...:unhappy:
唔知任天堂仲會唔會出後繼手提機