Toysdaily 玩具日報

[新品消息] 新版 Nintendo 手提機 : 3DS LL (定價: 18,900yen)

gabriel 發表於 6-7-2012 02:51 PM

「Nintendo 3DS」於2011年2月26日在日本發售,其累計銷售量於發售後第52周2012年2月19日突破500萬台。從發售起不到一年的時間突破500萬台,達到了日本遊戲機平台最快的銷售紀錄。此外,全世界更記錄得超過1,713萬台的銷售量(2012年3月底時統計)。

已在世界各國銷售的精巧輕盈的「Nintendo 3DS」,以及日前公佈即將發售的大螢幕的「Nintendo 3DS XL」,將全面繁體中文化,並於2012年9月28日發售。
我見9月出大機, D人即時放D舊機, 好似已經有download Game 玩.
我見9月出大機, D人即時放D舊機, 好似已經有download Game 玩.
馬仔 發表於 6-7-2012 05:39 PM

睇定點.....................
如果係大機同埋有download, 可能會考慮買一部.:58:
如果係大機同埋有download, 可能會考慮買一部.
馬仔 發表於 7-7-2012 10:33 AM

我玩幾隻game就夠,不用DL。
官方話行版玩唔到日版.....
官方話行版玩唔到日版.....
mushroom 發表於 18-7-2012 11:54 AM

ching 堅唔堅...我前幾日行188

好有衝動出機:55:
ching 堅唔堅...我前幾日行188

好有衝動出機
滴滴仔 發表於 2-8-2012 10:13 AM

堅 ... 行既係 美版機, 之前已經講左 美日不能對應 ...
同埋, 日版係叫 3ds LL, 行/美 係叫 3ds XL <= :67:
堅 ... 行既係 美版機, 之前已經講左 美日不能對應 ...
同埋, 日版係叫 3ds LL, 行/美 係叫 3ds XL
Vince 發表於 2-8-2012 10:18 AM

咁日好定美好:78:

行機(US)定價係 18XX ?? :?
咁日好定美好

行機(US)定價係 18XX ??
滴滴仔 發表於 2-8-2012 10:42 AM

睇 GAME 而定 la ...
大 GAME 如 SSF 就一定 2邊都有 ...
如果想玩 ... 雞戰 ... 就當然係 日版
Vince 發表於 2-8-2012 10:46 AM

咁一定日版啦~~~~:43:
咁一定日版啦~~~~
黑色三連敗 發表於 2-8-2012 11:24 AM

你買唔貫 :57:.........
Vince 發表於 2-8-2012 10:46 AM

thanks ...管理員 :64:
MH4 應該都係得日版機先玩到:71:
同埋, 日版係叫 3ds LL, 行/美 係叫 3ds XL
Vince 發表於 2-8-2012 10:18 AM

行係美版機?咁搞笑....不是話只可以玩行版game嗎?如果係咁咪可以玩埋美版?