Toysdaily 玩具日報

[ENTERBAY] EB MIB速影小小

0岩0岩羅左對MIB,速影幾張,頭雕要讚,K真係好似,J就差DD,但係都收0既,而EB 0既Body就真係.........唉,無0羊改進,菠蘿蓋位好鬆,但見好多朋友都有0甘0既情況,唔打算換,西裝cutting可接受,但睇唔倒亞標爺佢講幾0甘認真去做,EB嚮衫方面要下苦功,遲D有時間先拆埋配件慢慢影,呢次主要Check下個Figure有無事,但估唔到都係要番EB行一次,因亞姐姐仔羅開塊海綿比我check figure後唔記後放番塊海綿入盒..........

好,睇睇J同K全相先

再0黎係K面相,呢個好得,但頭雕比例略大DD

最後係J面相,都OK收貨0既,但頭雕反而又略細左DD
Tommy Lee Jones 係大頭佬, EB 比例應該正確,

件恤衫領...................:50:
唔知點解睇相件老西同出面兩三百蚊個D質數差唔多
唔覺得真係似標爺講到咁正(我訂左未到貨)
回復 2# chankb

Tommy Lee Jones 係大頭佬 <------呢點我都同意,
但J個頭又細左D,佢地一個大左D一個細左D,
一齊影有D怪,如果你淨拆佢地兩個頭落0黎一拼下,
你就好明顯睇倒兩個頭好似唔係同一比例,
生產時應出左D問題,佢官相一齊影時兩個頭大細無依隻差0甘多
回復 2# chankb

Tommy Lee Jones 係大頭佬 <------呢點我都同意,
但J個頭又細左D,佢地一個大左D一個細左D,
一齊影有D怪,如果你淨拆佢地兩個頭落0黎一拼下,
你就好明顯睇倒兩個頭好似唔係同一比例,
生產時應出左D問題,佢官相一齊影時兩個頭大細無依隻差0甘多
回復 6# ScarletSpider

佢官相可能PS&#21655;
回復 6# ScarletSpider

佢官相可能PS&#21655;