Toysdaily 玩具日報

[新品消息] 尋日訂black widow 泠清清 冇人排

突有感想,不喜勿插!其實當日我第一日都有排樓梯,仲報告左各師兄當日排隊情況,以便各位有個心理準備,出於一片好心,(我諗其他大大都一樣)但樓主所講,的確令人誤會,令我地辛苦排隊又唔係炒家既感到唔開心!
自問我地玩家的確都好憎啲炒家,將我地無訂既玩具炒到貴哂,不過俾佢地炒貴左,自己無錢追既咪當玩少隻囉!
作為玩家既,大家免傷和氣啦!本是同玩物,相煎何太急!利申,我當日都只訂一隻。
第1日我唔駛排
第2日我排出門口
第3日我是第5個人.
我係覺得你呢d 人唔知點解人地實地報導真係好多人排,你就要屈人地係炒家。
易唔易訂駛你通知?d 人自 ...
n1g2t3d 發表於 18-6-2012 12:39 AM

我都係睇td開始加入12吋行例, 係呢到睇情報, 睇通知,

係你呢d人 自己對號入坐姐 ,  咁通知要排隊訂野各位人兄 , 你呢d人係咪又話人訂野要排隊駛你通知?,   網上野都咁應真 唔通講中你係炒家???,  唔再回你呢d自相矛盾道理的人:43:
奇實炒家又點會開post提你早啲去訂,師兄報導都昰出於好心。
呢隻要落幾錢訂???
回復 69# brucehung

五魚...........................
我星期六去排到出去門口,之口過去蕉人睇d野,再經過ht只得4人排。所以好難講。
其實好慘....有時玩家比人以為係炒家,又要同D炒家一齊排......
我相信以頭兩日訂單o既數量,
我諗派貨時,第3日單可能遲成個月都未必派到...!!!!
我相信以頭兩日訂單o既數量,
我諗派貨時,第3日單可能遲成個月都未必派到...!!!!
kafai1978 發表於 18-6-2012 12:21 PM

無所謂啦,玩遲d又唔洗死既:(
頭像被屏蔽
我諗大家旱訂吾怕排隊既原因都係想旱d有得玩,同埋吾使驚比d專業人仕訂晒啫!而話比大家知排大隊既原因係想有心既玩家旱d去訂,費事比人炒起晒d貨。如果我係炒家都費事提你,最好你吾訂同快d截訂,到時佢炒乜都得!
回復 72# Jimy

其實玩家同炒家真係好難介定,唔通炒家一條隊,玩家一條隊咩,到時咪又係邊一邊小人就去邊到排,玩家變炒家,炒家又變返玩家,無所謂啦,炒家都有人權,佢都係用正價入貨,ht無可能趕絕到呢班人的,何況當中其實都有好多玩家得益,好似mark 5同鍾博士等,如果唔係有炒家大量入貨佢地都唔會有svipp,你要知道ht係唔會將mark5減價減到一牛賣的
回復  Jimy

其實玩家同炒家真係好難介定,唔通炒家一條隊,玩家一條隊咩,到時咪又係邊一邊小人就去邊到排 ...
emilykls 發表於 18-6-2012 01:44 PM

mark 5果D叫炒燶 => 抵死
mark 5果D叫炒燶 => 抵死
GTO 發表於 18-6-2012 01:47 PM

mark 5果D叫炒燶 => 抵死 x 2.