Toysdaily 玩具日報

[新品消息] 尋日訂black widow 泠清清 冇人排

以頭幾日d人以發狂程度訂bw, 第二日訂果批可能要等幾個月先攞得
回復 21# Vendetta

有D同感, 自CA我都學精了, 我是第一日訂第一天拎貨, 點知皮帶扣反轉HT一直唔理, 到第2,3 水貨先改反正確, 但第一天拎貨一早都已經過晒14日, 即係不了了之, 之後加高腳JOINT又要自己行多轉上去拎.....而家我就算第一日訂, 我都等TD CHING們出晒圖同玩評先去拎, 所以之前HT先訂先玩先享受已經唔係必然, BW開訂個日我3點幾出去拎RED SKULL, 都冇人話我知有得訂, 當時一個人都冇, 我為有第2日先去訂,排20分鐘就OK, 我只希望HT做好D QC, 係唔係第一水貨我唔CARE..
回復  Vendetta

有D同感, 自CA我都學精了, 我是第一日訂第一天拎貨, 點知皮帶扣反轉HT一直唔理, 到第 ...
angusks 發表於 17-6-2012 10:08 PM

I totally agree  Vendetta  said, .after CA issue, I won't order in  first week . I don't mind get it bits late ,
回復 32# 布魯士

少咗地心吸力的幫助, 短髮相信更難搞...
回復 34# angusks

唔好再提CA單嘢啦, 我做了第一水白老鼠好心傷:56:

最大問題係出品人當乜事都冇, 呢種處理方法係會影響商譽。
回復 37# chankb

咁係海外的好好多,嚟到幾乎無事,仲乜都有齊,:)不過ching晤好羡慕,海外要等成三個月(要等到你地派曬):26:
回復  angusks

唔好再提CA單嘢啦, 我做了第一水白老鼠好心傷

最大問題係出品人當乜事都冇 ...
chankb 發表於 17-6-2012 22:34

我都係第一水既CA 受害人:blame:
回復 38# Eddie82

只係見公司如此無視第一水痴漢, 心碎:56:
今日中午15:00只用幾分鐘就訂到.
其實以近期HT炒貨走勢.....第一水貨真係可以炒高.
兩星期後價格會慢慢回落.
所以個個炒家爭住第一日訂貨.
當然其中有真正玩家想早D玩.
回復 39# 布魯士

自此以後, 我再冇飛身去訂第一水貨的衝動了。:unhappy:

雖然M記的人形及質量常被人問候, 但呢公司出錯後, 都自動自覺補鑊, 唔會當無事發生。
回復 44# chankb

飛去訂的第一身買家我估九成係炒家. :36:
題外話,上兆萬2樓訂了後,有冇大大由窗門望過對面街又將會有間XX玩具博物館?
吾知係乜東東.
題外話,上兆萬2樓訂了後,有冇大大由窗門望過對面街又將會有間XX玩具博物館?
吾知係乜東東.
7星俠 發表於 17-6-2012 11:18 PM

開業那位大大可算是超級收藏家:71:
http://toysdaily.com/discuz/thread-150383-1-1.html
回復 45# darknight

早提貨係有Jetso.  不過也相信會有玩家希望早玩, 特別係有人估BW幾日就cut單, 咪飛個身去囉:ar:
開業那位大大可算是超級收藏家
timothy276217 發表於 17-6-2012 11:24 PM

弓起弓起.:77: 原來是這個post.我只看第1貼相後就無追下文.
:71: