Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: 大ken

[個人收藏] 變形金鋼 TRANSFORMERS 的一對美女 Perfect Effect 的 RC VS Takara 的 Arcee

我都有三架,不過唔係咁既樣!

我通常只係擺,好小再變形!
能完全變形當然好, 不過玩了幾件第三廠出品那麼久, 習慣了
不過相對地可以自由組合武器嘛, 之前有ching示範了不少玩法~

體型的確不夠女性(大腿和腰...), 頭部也太有棱有角就是了....:42:
btw關節夠力而提供高可動, 武器又多, 又可讓3.75"騎, 結果我也買來了一台粉紅色XD

:50:
為何被移到這區來????
我沒有討論過價錢啊????
也沒有討論在何買啊??????
有誰可以解答一下??????????
---我明白了.......非官方產物
唉.....
very good.......
very good.......
asura-d 發表於 20-6-2012 12:29 AM

:79:估唔到飛到這區仍有你的回覆,萬分感動~~
這隻RC實在好正,係價錢貴,但如喜歡電單車的老變,無理由唔入佢
當然,有ching唔鍾童佢m字腳設計,
但要做到車身修長的效果,此變法是較易做的了吧
否則如藍版Arcee般便車型太肥了....