Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: toms110

[新品消息] Sideshow Collectibles Starwars The New Darth Vader Snapshot

上隻ss黑武士都950,今次無13-14魚都唔使諗,真係人都癲…
ht快鬼d出dv喇
Jimy 發表於 17-6-2012 03:11 AM

SS同HT有合作協議, SS出DV, HT短期內都唔會出架喇~~
SideShow's human face sculpt quality is still far behind Hottoys or even Medicom.
Macross長谷有洋 發表於 17-6-2012 07:56 AM

但係Medicom比例、用料、價錢上都比SS差......
頭像被屏蔽
但係Medicom比例、用料、價錢上都比SS差......
toms110 發表於 16-6-2012 11:21 PM

That is also truth.:67:
SS同HT有合作協議, SS出DV, HT短期內都唔會出架喇~~
toms110 發表於 17-6-2012 15:17

咁希望HT全力支援喇,不過都係要等HT 2、3年後的LED維生器、激光劍版(幻想中)
我只係想ht快d出前傳ge jedi:56:
頭像被屏蔽
Ss 出左sample 先la,冇圖冇比較,m記新dv已訂:73:
我只係想ht快d出前傳ge jedi
白羊座_穆 發表於 17-6-2012 06:03 PM

幾時會出Starwars Episode 1~3就未知, 但係HT講過黎緊果兩款都係有頭雕既角色, 其中一隻會係Han Solo:34:
另一位是黑將軍前身(?).該有正邪樣子吧
Medicom.....最驚就係d皮.....:69:
Medicom.....最驚就係d皮.....
aruns 發表於 18-6-2012 01:43 PM

同埋價錢......
佢而家D定價簡直係有遺市場價格, 之前電腦奇俠連電單車(5牛), 跟住唔夠一年重出C-3PO同R2-D2(1牛7一隻, 只加發聲功能), 再之後卡邦(2牛幾), 試問點頂........:unhappy: