Toysdaily 玩具日報

[新品消息] Sideshow Collectibles Starwars The New Darth Vader Snapshot

快D快D!上一款Sideshow個頭盔覺得唔順眼,本來諗緊Medicom隻2.0,不過經個friend話Medicom嘅比例有問題矮咗啲,而Sideshow將會出新version,所以hold住等睇哂兩隻先決定!好心急!:35:
頭像被屏蔽
期待中:D
不要令小弟失望!
上隻ss黑武士都950,今次無13-14魚都唔使諗,真係人都癲…
ht快鬼d出dv喇
ht係唔會跟ss爭飯食我的.:73:
我個件m記1.0已化灰
頭像被屏蔽

SideShow's human face sculpt quality is still far behind Hottoys or even Medicom.
Darth Vader..... Really nice
M記Darth Vader v2.0; Darth Maul v2.0連同H記製作的Boba Fett SS限定版(快發貨了)我都訂了, 沒辦法要等H記 ...
Vendetta 發表於 17-6-2012 05:05 AM

HT似乎都好似無乜心想要發展呢條line.
頭像被屏蔽
回復 7# rlb

我反而希望多O的其他廠出12"................
回復  thiam

H記怎可能不要Star Wars? 它幫SS代工製作好多款figure, 只是H記始終拿不到Star Wars的Lice ...
Vendetta 發表於 17-6-2012 09:57 AM

HT攞唔到license, 奇怪, 但係HT有出DC Luke S.
回復  thiam

H記怎可能不要Star Wars? 它幫SS代工製作好多款figure, 只是H記始終拿不到Star Wars的Lice ...
Vendetta 發表於 17-6-2012 09:57 AM

Sorry係DX7 Luke Skywalker, 唔係DC打錯.
其實HT同SS有咩關係?我果兩隻SS Clones Bly同Cody, HT幫SS做左啲咩 ? 如果我想買我第一隻DV,哩隻OK嗎?:65:
其實HT同SS有咩關係?我果兩隻SS Clones Bly同Cody, HT幫SS做左啲咩 ? 如果我想買我第一隻DV,哩隻OK ...
starsaber888 發表於 17-6-2012 12:36 PM

SS Starwars 盒底有HT Logo果D, HT有份幫佢地製造武器或後期Body~~:61: