Toysdaily 玩具日報

[其他] 好嘢,已成功變了3次身訂咗3隻BW2

呢條友精神心理都有問題.........要叫秋官了解下佢嘅內心世界
我唔係hottoys fans,只想訂一套完整的復仇者系列,咁搞法,都係早點出去訂喇,唔係d ching 床頭又擺一隻,客廳又擺一隻,廁所又擺一隻....我真係驚好快就cut 訂呀:38:
樓主可能想借今次BW賺番上次個4隻超人輸咗個D囉,溝淡嘛,股票入面平均成本法教架:71:
點解仲可以大大聲 !!!:blame::blame:
需然吾讚成樓主炒賣行為,:56:

但讚樓主我行我掃,:71:
冇追post~!真係好唔明點解依隻會排長龍~!?{:2_110:}
係各方面都好過上隻,但係似又唔講得好緊要~!!{:3_139:}
最大問題冇乜野玩~!我到依傢都未知賣幾錢~!?
係咪同鷹眼同價,係我揀佢好過~!!:67:
大獲,咁多人訂,
第二日去訂既會唔會等一個月先有得玩?!
頭像被屏蔽
樓主應該扮幪面超人,
由一號扮到OOO,起碼訂到三十幾隻,
又唔會有人認得你....!!!!!!!
kafai1978 發表於 16-6-2012 09:40 AM

再扮埋ULTRAMAN~~~
樓主係咪果次訂左三四隻超人果個?
hotroys 發表於 17-6-2012 06:19 PM

so Superman SVIP price is so attractive :36:
班sales都唔望人,早知唔花功夫變啦
Macross. 發表於 15-6-2012 08:38 PM

樓主想表達啲咩?威水?
樓主想表達啲咩?威水?
Gambit 發表於 19-6-2012 09:52 AM

都幾威架,變身喎, 變完人地唔認得,印象只有
Mission impossible 至有, 唔知樓主會唔會播埋隻bgm,
再慢動作咁行入去呢:p
大獲,咁多人訂,
第二日去訂既會唔會等一個月先有得玩?!
Jimy 發表於 17-6-2012 04:44 PM

有一半以上係半炒家/炒家
有D仲可能只係賣單
DX船長成個月仲派緊首日單嘅事件可能會再次發生...
明明一人限訂2隻
你又變左3次身先訂到3隻
即係變1次訂1隻
其實你唔係為訂figure
係純粹enjoy易服而無俾人發現果種feel咋下?
頭像被屏蔽